Georg Männik ja Imre Rammul PERHi nõukokku

Georg Männik
Georg Männik

Ehkki ERRi andmetel lahkus Põhja-Eesti Regionaalhaigla nõukogu senine juht Toomas Vilosius juuni algul ametist, on ta hetkel veel haigla kodulehel kirjas. Küll aga on sinna lisatud kaks uut nõukogu liiget.

Lisaks seni teada liikmetele (Toomas Vilosius, Agris Peedu, Oliver Väärtnõu, Hanno Matto ja Arvo Mesikepp) on 13. juuni seisuga märgitud PERHi nõukogu liikmeteks märgitud ka Imre Rammul ja Georg Männik.

ERR kirjutas täna, et juuni alguses Põhja-Eesti Regionaalhaigla nõukogust ja selle esimehe kohalt lahkunud Toomas Vilosius oli teadlik, et haiglajuht Tõnis Allik on politseiuurimise all, kuid küsimust nõukogu tasandil ei arutanud. Vilosius ütles, et sai uurimise asjaolust teada poolteist kuud tagasi, kui Allik ise talle sellest rääkis.

Lisa kommentaar

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

JÄLGI MEDITSIINIUUDISEID SOTSIAALMEEDIAS:

RSS

Seotud lood

Küsitlus

Valdkonna tööpakkumised

Meditsiini­uudised

15. jaanuar 2019

Laadi PDF

Meditsiin Fookuses

november 2018

Laadi PDF

Tervise­uudised

november 2018

Laadi PDF

Meditsiiniuudiseid ja mu.ee saavad tellida vaid need isikud, kellel on kehtiv retseptikirjutamise õigus. Toimetusel on õigus seda küsida ja kontrollida.