Apteegikett kinkis Kuressaare kiirabile puugivaktsiini

Puuk.
Puuk.

Kuressaare haigla Südameapteek kinkis haigla kiirabibrigaadile 25 puugivaktsiini doosi, et puukentsefaliidi riskipiirkonna Saaremaa kiirabitöötajad oleksid ohtliku haiguse eest kaitstud.

2015. aasta suvel Eesti teadlaste koostöös valminud uuringust selgus, et Eesti kõige puugirikkam piirkond on Saaremaa ning inimeste haigestumine puukentsefaliiti on seal märkimisväärselt kõrgem, kirjutas Meie Maa.

“Haigla kiirabitöötajatel tuleb sageli käia abivajajaid aitamas ka piirkondades, kus liiguvad puugid ning seetõttu on puukentsefaliidi vastu vaktsineerimine nende jaoks igati mõistlik. Soovisime teha head teiste inimeste tervise eest hoolitsejatele, et ka nad ise oleksid terved,“ ütles Kuressaare haiglas ja Saare Selveris asuva Südameapteegi juhataja Merle Meola.

“Kuressaare haigla on väga tänulik selle tähelepanu ja hoolivuse eest, mida Südameapteek näitas üles meie välibrigaadi turvalisuse suurendamisel. Meile on äärmiselt meelepärane kogukonnasisene koostöö ja toetus – püüame ise abivajajaid aidata ning on meeldiv, kui ka meie inimesi märgatakse ja toetatakse” ütles haigla juhatuse esimees Märt Kõlli.

Lisa kommentaar

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

JÄLGI MEDITSIINIUUDISEID SOTSIAALMEEDIAS:

RSS

Seotud lood

Küsitlus

Valdkonna tööpakkumised

Meditsiini­uudised

15. jaanuar 2019

Laadi PDF

Meditsiin Fookuses

november 2018

Laadi PDF

Tervise­uudised

november 2018

Laadi PDF

Meditsiiniuudiseid ja mu.ee saavad tellida vaid need isikud, kellel on kehtiv retseptikirjutamise õigus. Toimetusel on õigus seda küsida ja kontrollida.