Proviisorite koda korraldab sügiskonverentsi

Proviisorite koja juhatuse esimees Karin Alamaa-Aas.
Proviisorite koja juhatuse esimees Karin Alamaa-Aas.

Sügiskonverentsil tuleb arutlusele, kuidas peaks apteegid edasi arenema, et patsiendikesksus muutuks aina paremaks.

"Konverentsi korraldamise ajendiks sai tõdemus, et vanaviisi jätkata pole võimalik, sest vajadused ja ootused apteekidele on muutunud. Muutuvas maailmas peame me apteekritena olema võimelised muutuma ja arenema, kuid seda nii, et meie põhiväärtused ja patsiendikeskus jääksid alles ning muutuksid järjest paremaks," tõdes üks konverentsi korraldajatest Karin Alamaa-Aas.

Millise suuna oma arengus peaks Eesti apteek võtma, seda plaanitaksegi konverentsil arutada kohalike- ja välislektorite ning arvamusliidritega. Konverentsil saab kuulda, kuidas toimub apteegitöö Sloveenia, Austraalia ja Inglismaa apteekides, millised on sealsed arengusuunad, samuti saadakse ülevaade Euroopa apteeginduse üldistest arengutest ja perspektiividest. Lisaks tuleb kõne alla, millised on partnerite ootused apteekidele ja apteekritele ja kuidas ning kus oleks võimalik koostööd arendada.

“Loodetavasti panevad loengud meid kaasa mõtlema ja arutlema tuleviku apteegi teemadel. Apteekrid on paljuski kasutamata ressurss, meil on hulk teadmisi ja oskusi, mida kahjuks täna väga rakendada ei saa, kuid kindlasti soovime ja sinnapoole oma töös püüame. Kindlasti ei saa meie mured lahendatud ühe päevaga, kuid see on jälle samm lähemale,” arutles Alamaa-Aas.

Konverents leiab aset 23. septembril Pärnus, Estonia Konverentsikekuses, algusega kell 10.00.

Rohkem infot konverentsi kohta leiab siit.

Lisa kommentaar

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

JÄLGI MEDITSIINIUUDISEID SOTSIAALMEEDIAS:

RSS

Küsitlus

Valdkonna tööpakkumised

Meditsiini­uudised

15. jaanuar 2019

Laadi PDF

Meditsiin Fookuses

november 2018

Laadi PDF

Tervise­uudised

november 2018

Laadi PDF

Meditsiiniuudiseid ja mu.ee saavad tellida vaid need isikud, kellel on kehtiv retseptikirjutamise õigus. Toimetusel on õigus seda küsida ja kontrollida.