Kärukonksu jälgedes: Ametiautod vaid vähestel haiglajuhtidel

Pärnu haigla korraldatud riigihanke pakkumises vihjatud Volkswagen Passat Alltrack.
Pärnu haigla korraldatud riigihanke pakkumises vihjatud Volkswagen Passat...

Riigifirmade ja haiglate juhtide ametiautode kasutamise praktika on väga erinev – mitmes suures ettevõttes pole ametiautot üldse ette nähtud, teises küündib igakuine kulu üle tuhande euro ja sõiduk on väga uhke.

Kuigi alles hiljuti pälvis suurt avalikkuse tähelepanu Pärnu haigla riigihange, mille käigus hangiti haigla juhatuse esimehele Urmas Sulele rohkem kui 46 000 eurot maksvat ametiautot, kasutavad ülejäänud haiglajuhid Eestis üldiselt tagasihoidlikumaid sõidukeid. Ametiautot omab vaid kuus haiglajuhti, kirjutas Postimees.

Räpina haigla juht Miia Sultsmann vastab Postimehe päringule, et temal on isiklik sõiduauto ja väga harva kasutab ta vajadusel koduõdedele ostetud tööautot. «Peres on meil kasutada üks sõiduauto, mida abikaasaga jagame, seega kasutan vajadusel isiklikku autot. Juhul kui pereauto on hõivatud, siis kasutan taksot. Asutus kulutusi transpordile ei kompenseeri,» vastab Hiiu ravikeskuse juht Kaidi Vainola.

Tabelit vaata Postimehest

Lisa kommentaar

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

JÄLGI MEDITSIINIUUDISEID SOTSIAALMEEDIAS:

RSS

Seotud lood

Küsitlus

Valdkonna tööpakkumised

Meditsiini­uudised

15. jaanuar 2019

Laadi PDF

Meditsiin Fookuses

november 2018

Laadi PDF

Tervise­uudised

november 2018

Laadi PDF

Meditsiiniuudiseid ja mu.ee saavad tellida vaid need isikud, kellel on kehtiv retseptikirjutamise õigus. Toimetusel on õigus seda küsida ja kontrollida.