GALERII: ITK avas uued lülisambakirurgia palatid

Värskelt avatud lülisambakirurgia palat.
Värskelt avatud lülisambakirurgia palat.

Täna avati Ida-Tallinna Keskhaiglas uued lülisambakirurgia keskuse palatid, mis võimaldavad patsientidele senistest veelgi paremaid keerulistest operatsioonidest taastumise võimalusi ja pakuvad personalile tipptasemel töökeskkonda.

Lülisambakirurgia keskuse loomine ja arendamine on olnud haigla jaoks olulise tähtsusega. ITK lülisambakirurgia keskuses opereeritakse aastas üle 300 patsiendi. Keskuse juhataja doktor Taavi Toomela sõnul on tegelik vajadus veelgi suurem – hinnanguliselt 1500 operatsiooni aastas. Täna saadetakse Ida-Tallinna Keskhaiglasse kõige keerulisemate seljaprobleemidega patsiente üle Eesti.

Ühes ruumide avamisega toimub ka kunstnik Rein Meresaare õlipastellmaali üleandmine lülisambakirurgia keskusele. Lapsena lastehalvatust põdenud kunstnik viibis Ida-Tallinna Keskhaiglas möödunud suve lõpul, kus käis doktor Tanel Vahopski juures seljalõikusel. Kunstnik jäi tehtud tööga sedavõrd rahule, et soovib arste tehtud töö eest oma loominguga tänada.

Galerii

Lisa kommentaar

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

JÄLGI MEDITSIINIUUDISEID SOTSIAALMEEDIAS:

RSS

Küsitlus

Valdkonna tööpakkumised

Meditsiini­uudised

15. jaanuar 2019

Laadi PDF

Meditsiin Fookuses

november 2018

Laadi PDF

Tervise­uudised

november 2018

Laadi PDF

Meditsiiniuudiseid ja mu.ee saavad tellida vaid need isikud, kellel on kehtiv retseptikirjutamise õigus. Toimetusel on õigus seda küsida ja kontrollida.