Sule: Edukas koostöö eeldab ühiseid eesmärke, jagatud väärtusi ja panustamist

Urmas Sule
Urmas Sule

Peatselt möödanikuks saav 2016. aasta on olnud kogu maailmas rahutu ja äärmiselt heitlik. Probleem ajab probleemi taga ning soov neist kiiresti vabaneda on igati inimlik. Tundub, et Aleksander Suure järgijaid, kes püüavad mõõga abil Gordioni sõlmest võitu saada, sibab ringi igal pool ja üha kasvavas hulgas. Elu on aga palju keerukamaks muutunud, kahjuks.

Olukord meie tervishoiusektoris tundub mõneti sarnane. Inimkesksest tervishoiusüsteemist rääkides kipub aeg-ajalt ununema, et see peab looma lahendused paljudele inimestele väga erinevate ja komplekssete probleemide puhul. Siin ei ole midagi universaalset, mis sobiks kõigile ja tagaks olematute ressurssidega fantastilised tulemused pikkadeks aastateks. Vastupidi - proovikive tuleb aina juurde,

Seda lugu peaks nägema järgmiste tootekoodidega: ,

Oled tellija, aga ei pääse lugema? ­Vaata SIIA >

Lisa kommentaar

  • Urmas Sule, Eesti Haiglate Liidu juht

JÄLGI MEDITSIINIUUDISEID SOTSIAALMEEDIAS:

RSS

Seotud lood

Küsitlus

Valdkonna tööpakkumised

Medical Management otsib MÜÜGIJUHTI

M-Partner HR OÜ

01. aprill 2017

Meditsiini­uudised

21. märts 2017

Laadi PDF

Meditsiin Fookuses

november 2016

Laadi PDF

Tervise­uudised

märts 2017

Laadi PDF

Meditsiiniuudiseid ja mu.ee saavad tellida vaid need isikud, kellel on kehtiv retseptikirjutamise õigus. Toimetusel on õigus seda küsida ja kontrollida.