Tõnis Allik: digiregistreerimisel oleme Eesti parimad

Lasnamäe Medicumi hoone.
Lasnamäe Medicumi hoone.

PERHi endine juht Tõnis Allik, kes nüüd on Medicumi juhatuse esimees, juhatab erakliiniku uue kodulehe tutvustuse sisse kinnitusega, et patsientide digiregistratuuri osas ollakse Eestis number 1 kohal.

Medicum on uuendanud oma aastaid samasugusena püsinud kodulehe väljanägemist. Sel puhul kirjutab Medicumi novembrist juhtima asunud Tõnis Allik, et uus koduleht on märk Medicumi uuenemisest. "Veebileht on meie  patsientidele väga oluline – 30% Medicumi vastuvõtule registreerimistest toimub elektrooniliselt – siin oleme Eesti parimad," kinnitas ta. 

Kliiniku tutvustuses on lisatud, et Medicum on Tallinnas ainsa tervishoiuasutusena avatud vastuvõttudeks tööpäevadel kella 20.00ni. 

Koduleht kirjutab ka nende teadus- ja arenduskeskuses käimasolevatest ravimiuuringutest, mis enamasti on III faasi uuringud ja mida on 10. ta on pannud üles ka viimaste aastate patsiendi rahuloluuuringu küsitlused, millest 2015. aasta oma saab lugeda siit.

Medicumi kaubamärgi alla on koondunud AS Medicum, Medicum Perearstikeskus AS, OÜ Medicum Dental ja OÜ Koduõde, kus kokku töötab umbes 450 inimest, neist üle 300 tervishoiutöötaja.

Medicum on Eesti suurim haiglavälist üld- ja eriarstiabi pakkuv tervishoiuettevõte, mis on välja kasvanud 1986. aastal tegevust alustanud Lasnamäe polikliinikust. Aastate jooksul on Medicum laienenud Tartusse ja Harjumaale ning avanud Tallinna kesklinnas Sadama Medicumi. Tema perearstikeskused asuvad Tallinnas, Tartus, Haibas, Padisel, Harju-Ristil, Riisiperes ja Turbas.

 

Lisa kommentaar

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

JÄLGI MEDITSIINIUUDISEID SOTSIAALMEEDIAS:

RSS

Seotud lood

Küsitlus

Valdkonna tööpakkumised

LUISA TÕLKEBÜROO otsib MEDITSIINITEKSTIDE TÕLKIJAT

Luisa Tõlkebüroo OÜ

01. märts 2018

Meditsiini­uudised

20. veebruar 2018

Laadi PDF

Meditsiin Fookuses

november 2017

Laadi PDF

Tervise­uudised

jaanuar 2018

Laadi PDF

Meditsiiniuudiseid ja mu.ee saavad tellida vaid need isikud, kellel on kehtiv retseptikirjutamise õigus. Toimetusel on õigus seda küsida ja kontrollida.