Aasta õeks nimetati Annely Grossthal

Annely Grossthal on kliinikumi anestesioloogia ja intensiivravi kliiniku erakorralise meditsiini osakonna õde.
Annely Grossthal on kliinikumi anestesioloogia ja intensiivravi kliiniku...

Eesti Õdede Liit andis täna, rahvusvahelisel õdede päeval Tartus toimunud konverentsil “Õdede hääl kõlavaks!” üle aasta õe tiitli, mille pälvis SA Tartu Ülikooli Kliinikumi anestesioloogia ja intensiivravi kliiniku erakorralise meditsiini osakonna õde Annely Grossthal.

Annely Grossthal on lisaks oma igapäevatööle panustanud ka erakorralise meditsiini valdkonna arendamisse osaledes õppepäevade korraldamisel, koostöövõrgustiku arendamisel ja valdkonna regulatsioonide täiendamisel. Kolleegide sõnul on Annely Grossthal suure vastutustundega ja kohusetundlik õde, kes arvestab töökaaslastega, oskab hinnata enda ja teiste jõuvarusid, on kiire reageerimisega ning tegutseb kiiresti ka ootamatutes situatsioonides,“ rääkis Eesti Õdede Liidu president Anneli Kannus.

Annely Grossthal töötab tervishoiusektoris juba 29 aastat. Ta on 2006. aastast Eesti Punase Risti lektor. 2012. aasta sügisel taaselustati erakorralise meditsiini õdede seltsing, mille juhatuse üheks liikmeks valiti Annely Grossthal, kes jätkab juhatuse esinaisena tänaseni. Ta esindab erakorralise meditsiini õdede seltsingu liikmeid Eesti Õdede Liidus ja teeb koostööd teiste organisatsioonidega.

„Õed ja õendustöötajad on arvukaim tervishoiusüsteemis töötav jõud, kellega patsiendid kõige enam vahetult kokku puutuvad ning kellel on kandev roll patsiendi tervenemisprotsessis. Sellepärast on väga oluline õdede tööd tunnustada ja nähtavamaks teha,“ sõnas Anneli Kannus.

Eesti Õdede Liit on seadnud oma eesmärgiks elanikkonna tervise, õendustöötajate kutse arengu ning inimeste terviseteadlikkuse edendamise, olles koolitajaks aastas pooltele oma liikmetele. Eesti Õdede Liidus on 9 erineva valdkonna seltsingut.

Lisa kommentaar

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

JÄLGI MEDITSIINIUUDISEID SOTSIAALMEEDIAS:

RSS

Seotud lood

Küsitlus

Valdkonna tööpakkumised

MEDICUM otsib PEREARSTI / ABIARSTI, PEREMEDITSIINI RESIDENTE, KODUÕDE

Medicum Tervishoiuteenused AS

07. juuni 2018

Meditsiini­uudised

15. mai 2018

Laadi PDF

Meditsiin Fookuses

mai 2018

Laadi PDF

Tervise­uudised

mai 2018

Laadi PDF

Meditsiiniuudiseid ja mu.ee saavad tellida vaid need isikud, kellel on kehtiv retseptikirjutamise õigus. Toimetusel on õigus seda küsida ja kontrollida.