Kaljulaid: solidaarses süsteemis ei jätku eksperimentaalsemaks raviks raha

President Kersti Kaljulaid
President Kersti Kaljulaid

President Kersti Kaljulaid kirjutas laupäeval sotsiaalmeedias Vähiliidu juubeli puhul, et paratamatult ei jätku solidaarses tervishoiusüsteemis kõige eksperimentaalsemaks raviks raha, mistõttu panustavad vähiravisse ka vabatahtlike ühendused.

"Eesti Vähiliit on 25-aastane. Selle ajaga on muutunud meie riigi suutlikkus pakkuda ravi, abi ja tuge ning ka inimkonna suutlikkus vähki mõista.

Paratamatult ei jätku solidaarses süsteemis kõige eksperimentaalsemaks raviks raha, mistõttu panustavad vähiravisse ka vabatahtlike ühendused. Mida rohkem on meil koostöösoovi ja vähem vastastikust mittemõistmist, seda kiiremini ja seda paremini areneb vähiravi.

Eesti ei erine muudest maailma riikidest ega eestlased muu maailma kodanikest – ka meie tahame aidata. Aitäh kõikidele, kes vähiga võidelda on aidanud! Soovin jõudu Vähiliidule, kõigile patsientidele, nende lähedastele ja meedikutele."

Lisa kommentaar

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

JÄLGI MEDITSIINIUUDISEID SOTSIAALMEEDIAS:

RSS

Seotud lood

Küsitlus

Valdkonna tööpakkumised

Meditsiini­uudised

15. jaanuar 2019

Laadi PDF

Meditsiin Fookuses

november 2018

Laadi PDF

Tervise­uudised

november 2018

Laadi PDF

Meditsiiniuudiseid ja mu.ee saavad tellida vaid need isikud, kellel on kehtiv retseptikirjutamise õigus. Toimetusel on õigus seda küsida ja kontrollida.