Sule: Tsentraliseeritud juhtimisel on oma nõrkused

Haiglate liidu juht Urmas Sule.
Haiglate liidu juht Urmas Sule.

Haiglate liidu juht Urmas Sule ei pea liigset tsentraliseerimist heaks lahenduseks.

Eesti Haiglate Liidu juht Urmas Sule ütleb, et üleu?ldine tsentraliseerimise tahe näitab seda, et kõike soovitakse juhtida u?hest punktist. "See võib tunduda selles punktis asuvale inimesele hästi mõistlik. Mina arvan, et tsentraliseeritud juhtimisel on ka omad nõrkused – seda tuntakse pu?hvlikarja juhtimise mudelina – kui juhtpu?hvliga midagi juhtub, on kogu kari peata. Ma olen endiselt seda meelt, et omandivorm ei oma haiglate puhul kuigi suurt tähtsust. Üks väga oluline juhtimiskomponent on inimeste omavahelised suhted. Kui meil on kolleegide vahel head suhted, me tunneme u?ksteist, oleme keerulistes olukordades olnud ja need koos läbi teinud, siis see kogemus tagab su?steemile täiendava stabiilsuse ning tugevuse. Sotsiaalne kapital on oluline," rääkisSule.

Lisa kommentaar

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

JÄLGI MEDITSIINIUUDISEID SOTSIAALMEEDIAS:

RSS

Seotud lood

Küsitlus

Valdkonna tööpakkumised

Meditsiini­uudised

15. jaanuar 2019

Laadi PDF

Meditsiin Fookuses

november 2018

Laadi PDF

Tervise­uudised

november 2018

Laadi PDF

Meditsiiniuudiseid ja mu.ee saavad tellida vaid need isikud, kellel on kehtiv retseptikirjutamise õigus. Toimetusel on õigus seda küsida ja kontrollida.