Millised olid mu.ee aasta loetavaimad lood?

Lasnamäe Tervisemaja eskiis, mis ilmus aasta kõige loetavaima loo kõrval.
Lasnamäe Tervisemaja eskiis, mis ilmus aasta kõige loetavaima loo kõrval.

Meditsiiniuudiste portaali selle aasta kõige loetavaim lugu rääkis Lasnamäe tervisekeskuse avamisest kevadel. Järgnes aga palju nn konfliktilugusid.

Uudis Lasnamäe uue tervisekeskuse avamisest ilmus jaanuari lõpus ja selle sisu oli, et see tervisemaja kevadel avatakse. Nii ka juhtus, kuid kevadine avamisuudis koos piltidega enam edetabelisse ei mahtunud. 

Teisel kohal oli kevadine hambaarstide liidu uudis  lubadusest haigekassa kasvõi kohtusse andma, kui ebamõistlik täiskasvanute hambaravihüvitis tuleb. Aasta lõpuks me teame, et seda suurendati 10 euro võrra, aga kas see ka meelitab hambaarste lepinguid sõlmima ja inimesi seda hüvitist kasutama, näitab aeg.

Kolmandal kohal oli septembri lõpus ilmunud uudis "Kes on haigekassa uus väidetav juht Rain Laane?" - tehtud esimese n-ö kõlaka peale, et kauaotsitud uus juht tuleb erasektorist ja see võib olla Laane. Juhiks Laane ka sai.

Neljandal kohal oli välkuudis aasta lõpust, et kliinikumi kauane juhatuse liige Margus Ulst astub omal soovil ametist tagasi - olla oli tal seal veel järgmise sügiseni. Saime Ulsti selle pressiteate peale kohe telefoniga kätte ja ka paar selgitust temalt. Otsus sündis töörahu huvides, hiljem on selgunud muidki tagamaid - Ulsti liiga kriitiline ülesastumine ühel avalikul konverentsil seoses ühe patsiendi kaebuse lahendamisega.

Edasi tulid uudised ortoosifirmade haigekassa petmistest, mis kevadel lahvatasid, uudis "Äkksurm haiglas, PERH jagab kogemusi", "Arst residendi töötasu tõusis 87 eurot" jne.

Lisa kommentaar

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

JÄLGI MEDITSIINIUUDISEID SOTSIAALMEEDIAS:

RSS

Küsitlus

Valdkonna tööpakkumised

Meditsiini­uudised

15. jaanuar 2019

Laadi PDF

Meditsiin Fookuses

november 2018

Laadi PDF

Tervise­uudised

november 2018

Laadi PDF

Meditsiiniuudiseid ja mu.ee saavad tellida vaid need isikud, kellel on kehtiv retseptikirjutamise õigus. Toimetusel on õigus seda küsida ja kontrollida.