Tiiu Sepp: “Hakkan ennast kaitsma igal juhul”

Tiiu Sepp
Tiiu Sepp

OÜ Corrigo juhatuse liige Tiiu Sepp, keda kaitsepolitsei kahtlustab suures ulatuses altkäemaksu andmises, ütleb, et oli algul veendunud, et tegemist on eksitusega, mis kiiresti laheneb. Nüüd valmistub ta enda eest võitlema, sest on kindel, et ta pole midagi valesti teinud.

Mida kapo teile ette heidab?

Minule esitatud kahtlustuse sisu on see, et olen altkäemaksu andnud ja see on seotud asjaoluga, et ühest kuupäevast on Niina [Neglason] hakanud saama rohkem tasu kui seni ja see  langeb kokku selle perearstikeskuse teemaga [Sepa juhitud OÜ Corrigo rajab Jõhvi tervisekeskust, mille ehitamist rahastab Euroopa Liit. Jõhvi volikogu esimehele Niina Neglasonile heidetakse ette, et olles Corrigo töötaja, eelistas ta oma tegevusega Corrigot ja altkäemaksuks oli sealt saadud palk ? E.K.]. Ma ise poleks kunagi selle peale tulnud, et nii võiks teha. Kõik maksud on ju makstud.

Aga miks see töötasu siis äkki tõusis?

See on seotud sellega, et töötukassa tellimusel hakati töövõime ekspertiise tegema. Niina oli üks esimesi arste, kes seda tegema hakkas. Me osalesime hankel ning mina, Niina ja veel mõned arstid käisime koolitusel ja tegutseme nüüd ekspertarstidena. Kõikidel ekspertarstidel, kellega on asjakohane leping sõlmitud, on üks ja sama tasu.

Kui palju neid arste on, kes teie kaudu neid ekspertiise teevad?

Kaheksa.

Ja nüüd on töötukassa lepingu teiega peatanud?

Jah. Mitte ükski neist arstidest ei saa praegu Corrigo kaudu seda teenust osutada.

Edasi loe Põhjarannikust

Lisa kommentaar

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

JÄLGI MEDITSIINIUUDISEID SOTSIAALMEEDIAS:

RSS

Seotud lood

Küsitlus

Valdkonna tööpakkumised

PÕHJA-EESTI REGIONAALHAIGLA otsib JÄRELRAVI KLIINIKU JUHATAJAT

Põhja-Eesti Regionaalhaigla SA

10. detsember 2018

Meditsiini­uudised

4. detsember 2018

Laadi PDF

Meditsiin Fookuses

november 2018

Laadi PDF

Tervise­uudised

november 2018

Laadi PDF

Meditsiiniuudiseid ja mu.ee saavad tellida vaid need isikud, kellel on kehtiv retseptikirjutamise õigus. Toimetusel on õigus seda küsida ja kontrollida.