ITK naistekliiniku juhiks saab Brigita Tamm

Doktor Brigita Tamm
Doktor Brigita Tamm

Ida-Tallinna Keskhaigla naistekliiniku juhataja Lee Tammemäe annab septembrist kliiniku juhataja teatepulga edasi kolleeg Brigita Tammele, et pühenduda senisest enam arstitööle.

Doktor Tammemäe jätkab osalemist naistekliiniku strateegilises juhtimises kliiniku direktori ülesannetes, teatas haigla pressiteenistus.

„Olen alati tahtnud oma patsiente aina rohkem ja paremini aidata, kuni ühel hetkel juhtus nii, et minust sai ka selle töö korraldaja," sõnas dr Tammemäe.

ITK naistekliiniku juhina on dr Tammemäe töötanud viimased 23 aastat naiste tervise ja turvalise sünnitusabi nimel. Samaaegselt ei ole ta jätnud arstitööd, vaid on kliiniku juhataja töö kõrvalt teinud praktiseeriva arstina günekoloogilisi operatsioone ja valveid sünnitusabis. Selle 23 aasta jooksul on naistekliinikus ilmavalgust näinud üle 80 000 vastsündinu.

Naistekliiniku juhataja teatepulga annab dr Lee Tammemäe edasi naistearst Brigita Tammele, kes on ITK naistekliinikus töötanud pea 25 aastat. „Dr Tamm on naistekliiniku eluga väga hästi kursis ja olen kindel, et temagi seisab hea nii naiste tervise kui ka turvalise sünnitusabi eest Eesti vanimas sünnitusmajas. Soovin talle selleks palju edu," ütles Tammemäe.

„Lee Tammemäe juhtimisel on naistekliinik kasvanud ja arenenud kompetentsikeskuseks. Tänan dr Tammemäed tehtud töö eest, tema töö vilju näeme veel aastaid," ütles Ida-Tallinna Keskhaigla juhatuse esimees Ralf Allikvee. „Mul on hea meel, et dr Tammemäe jätkab tööd meie kliinikus – sellest võidavad nii patsiendid kui ka kogu haigla. Brigita Tammele aga soovin kindlat meelt kliiniku juhtimisel, edu ja jõudu uutes väljakutsetes.“

 Dr Tamm alustab naistekliiniku juhatajana tööd 1. septembrist.

 

Doktor Lee Tammemäe
Doktor Lee Tammemäe

Lisa kommentaar

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

JÄLGI MEDITSIINIUUDISEID SOTSIAALMEEDIAS:

RSS

Küsitlus

Valdkonna tööpakkumised

Meditsiini­uudised

15. jaanuar 2019

Laadi PDF

Meditsiin Fookuses

november 2018

Laadi PDF

Tervise­uudised

november 2018

Laadi PDF

Meditsiiniuudiseid ja mu.ee saavad tellida vaid need isikud, kellel on kehtiv retseptikirjutamise õigus. Toimetusel on õigus seda küsida ja kontrollida.