Haigekassas kaovad talituse juhi kohad

Haigekassa plaanib oktoobris umbes 15 juhtivtöötaja koondamist või teisele ametikohale viimist.

Haigekassa esindaja Vivika Tamra sõnas, et kuna koondamisteateid veel laiali saadetud ei ole ja enne 1. oktoobrit ei ole sõlmitud ka uued lepingud, siis ei saa praegu sel teemal ka täpsemat infot jagada.

Plaan on aga kaotada kõik haigekassa talituse juhi ametikohad. Kui senini nägi struktuur ette osakonnad, osakonna juhid ja seal all talitused ja talituse juhid, siis alates 1. oktoobrist enam talitusi ei ole – on ainult osakonnad. "Seega kaob ära vajadus talituse juhtide jaoks," kommenteeris Tamra.

"See ei tähenda, et talituse juhi ametikohal olevad inimesed ei liiguks mõnele teisele ametikohale organisatsiooni sees, näiteks peaspetsialistiks, spetsialistiks, projektijuhiks, osakonna juhiks," selgitas haigekassa esindaja.

Haigekassa kodulehelt leiab hetkel 13 talituse juhi ametikohta.

 

 

Lisa kommentaar

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

JÄLGI MEDITSIINIUUDISEID SOTSIAALMEEDIAS:

RSS

Seotud lood

Küsitlus

Valdkonna tööpakkumised

Meditsiini­uudised

15. jaanuar 2019

Laadi PDF

Meditsiin Fookuses

november 2018

Laadi PDF

Tervise­uudised

november 2018

Laadi PDF

Meditsiiniuudiseid ja mu.ee saavad tellida vaid need isikud, kellel on kehtiv retseptikirjutamise õigus. Toimetusel on õigus seda küsida ja kontrollida.