Autor: Meditsiiniuudised • 6. detsember 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Medita kliiniku suhtes algatati kriminaalasi

Meestearst Kristo Ausmees
Foto: ÄP: Eiko Kink
Prokuratuur alustas kriminaalmenetlust erakliinikute riigihanke suurima pakkuja Medita kliiniku suhtes, kirjutati täna telesaate Pealtnägija Facebooki lehel.

Kuigi Medita on Tartus tegutsenud juba mitu aastat, on nad Tallinnas uued tegijad ja Pealtnägijale teadaolevalt puudutab kriminaalmenetlus Tallinnasse rajatava haigla ruumide projekti võltsimist.Kliinik on pealinnas kanda kinnitanudTallinnas tegutseb kliinik Pärnu mnt 67a Fertility Clinic Nordic ruumides. Viimati nimetatud kliinik pakub kehavälise viljastamise teenust ja otsib ka vastavaid doonoreid, seda ilma haigekassa lepinguta.Medita kliiniku kodulehe andmetel teeb kliinik Tallinnas günekoloogia erialal vastuvõtte alates 21. novembrist ja uroloogia erialal alates 20. novembrist. Alates 27. novembrist alustasid Medita kliiniku Tallinna keskuses haigekassapõhiseid vastuvõtte naistearstid Lee Padrik ja Kristina Kuhi. Uroloogidena võtavad Tallinnas vastu Tanel Muul, Jaanus Kahu ja uroloog-androloogina Kristo Ausmees.Medita kliinik oli suurim eriarstiabi hankes osalenud pakkuja, kes soovis Tallinnas ja Tartus saada kokku 37 lepingut eriarstiabi osutamiseks ning vihastas sellega paljusid konkurente, kelle sõnul on tegemist sisuliselt riiulifirmaga.Medita kliiniku juht Kristo Ausmees kuulis nende suhtes algatatud kriminaalmenetlusest Pealtnägija käest ja ei oska teemat lähemalt komenteerida.

Lugemiseks logi sisse või registreeri oma tervishoiutöötaja registrikood.

VORMISTA TELLIMUS KOHE JA SAAD:

  • Ligipääsu kogu tasulisele sisule
  • 3 korda nädalas ilmuva uudiskirja
  • Ainulaadse ülevaate sektori uudistest, edulugudest ja plaanidest
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Juhime tähelepanu, et Sul on õigus keelata oma kontaktandmete kasutamine samasuguste toodete või teenuste otseturustuse tegemiseks võttes Äripäevaga ühendust aadressil [email protected] või telefonil 667 0099.
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099