TERVISETEAVE: LÜHIUUDISEID

Terviseedendajad peavad Tallinnas
aastakonverentsi

Tervise Arengu Instituut ja Eesti Haigekassa koostöös Maailma Terviseorganisatsiooni Euroopa Regionaalbürooga kutsuvad kõiki maavalitsuste tervisenõukogude liikmeid- terviseedendajaid- tervist edendavate võrgustike liikmeid- tervishoiutöötajaid- pedagooge- kohalike omavalitsuste esindajaid- sotsiaaltöötajaid- sotsiaalse turunduse valdkonnas tegutsejaid- mittetulundusorganisatsioone ja tudengeid osalema tervise edenduse aastakonverentsil “Kommunikatsioon ja koostöö südame-veresoonkonna haiguste ennetamisel”.<br /> 10. juunil kella 11-18 Tallinnas Radisson SAS hotelli konverentsikeskuses peetava konverentsi eesmärk on anda ülevaade sotsiaalse kommunikatsiooni rollist kui töövahendist ja võimalusest edukaks koostööks südame-veresoonkonna haiguste ennetamise tegevuste elluviimisel- kasutades selleks parimaid näiteid maailmast ja Eestist. Lisaks ettekannetele on kavas töötubades toimuvad arutelud.<br /> Osavõtust palutakse teatada hiljemalt 31. maiks- täpsemat teavet konverentsi programmi ja registreerumise kohta saab Tervise Arengu Instituudi veebilehelt <a href="http://www.tai.ee">www.tai.ee</a>.

 

<strong>Südamenädal näitab tubakale koha kätte</strong>

18.-24. aprillini kestva üleriigilise südamenädala peateemaks on passiivne suitsetamine ning inimeste õigus suitsuvabale töö- ja elukeskkonnale- teatas Tervise Arengu Instituudi (TAI) südame- ja veresoonkonnahaiguste ennetuse ekspert Anu Hedman.<br /> TAI korraldatava südamenädala üheks eesmärgiks on tekitada avalik diskussioon riigikogus menetletava tubakaseaduse eelnõu teemal ning aidata kaasa selle kiiremale vastuvõtmisele ilma klausliteta- mis annaksid eriõigusi kasiinode osas.<br /> Eile mõõdeti riigikogulaste südametervist. Täna- 19. aprillil on südametervise päev Eesti Ekspressi toimetuses.<br /> 20. aprillil peetakse lipiidikonverentsi Tartus.<br /> 21. aprillil jõuab südametervise päev Sisekaitseakadeemiasse.<br /> Südamenädala lõpetab 23. aprillil südamejooks Tallinnas Nõmme spordikeskuses. Samas nõustavad asjatundjad suitsetamisest loobujaid tasuta.

<br /><strong>MU</strong>

Lisa kommentaar

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

JÄLGI MEDITSIINIUUDISEID SOTSIAALMEEDIAS:

RSS

Küsitlus

Valdkonna tööpakkumised

Meditsiini­uudised

12. veebruar 2019

Laadi PDF

Meditsiin Fookuses

veebruar 2019

Laadi PDF

Tervise­uudised

veebruar 2019

Laadi PDF

Meditsiiniuudiseid ja mu.ee saavad tellida vaid need isikud, kellel on kehtiv retseptikirjutamise õigus. Toimetusel on õigus seda küsida ja kontrollida.