Hambaarstid ühendavad messikülastuse puhkusega

Eesti hambaravimessid on olnud külastajaterohked, kuid üha laiem ring hambaarste käib tutvumas ka teiste riikide erialamessidega, jättes endale ühtlasi aega messiriigis puhata.

Eesti hambaravimessid on olnud külastajaterohked- kuid üha laiem ring hambaarste käib tutvumas ka teiste riikide erialamessidega- jättes endale ühtlasi aega messiriigis puhata.

Eesti Hambaarstide Liidu tegevjuht Gea Sootamm ütles- et kõige rohkem on meie arstid külastanud Helsingi ja Kölni messe. Kölni mess- mida peetakse üle kahe aasta- on omas vallas kõige suurejoonelisem. Helsingi on jällegi lähedal ja sõit odav- mis muudab erialase sõidu paljudele kättesaadavaks.

<strong>Neljateistkümnekesi USAs<br /></strong>Aasta tagasi käis neliteist hambaarsti tutvumas isegi Miamis peetud messiga. Muidugi tähendas see ühtlasi võimalust näha Ameerikat- sõita ringi ja puhata.

Suure lombi taha sõidu korraldas ravimite ja meditsiinivahendite maaletooja Oriola- kes on hambaarstidele juba mitmel aastal pakkunud võimalust ühendada erialane sõit puhkusereisiga. Miamisse tahtjaid oli tunduvalt rohkem- kuid soodushinnaga lennupiletite arv seadis piirangu- nentis Oriola müügiesindaja Veronika Ilumäe.

Kolm aastat tagasi korraldas firma sõidu Kölni messile. “See oli viimase minuti idee- seetõttu ei saanud paljud soovijad kaasa sõita - patsientidel on raviajad paar kuud ette kinni pandud-” tõdes Ilumäe.

Oriola nimetab neid sõite kliendiüritusteks. Arstidel on mugavam- kui keegi võtab korraldamise enda peale. Sõidukulud maksavad nad enda eest ise.

Hiljuti tegi messide korraldamisega tegeleva firma Promunidi president Stefano Biondi sügisel Milanos 33. korda toimuvat hambaravimessi Expodental reklaamides mitu pikka lennureisi- tutvustades messi nii Hiinas- Venemaal kui Baltikumis. Eelmisel Expodentalil oli osavõtjaid enam kui 80 riigist- väljapanekud võtsid enda alla üle 15 000 ruutmeetri messipinda.

Tallinna promoüritusel tahtsid arstid teada- kas neil on lisaks uudse hambaravitehnikaga ja<br /> -meetoditega tutvumisele võimalus osaleda erialastel seminaridel. Selgus- et Fiera Milano messikeskuses on vaid kaks konverentsiruumi- 50- ja 150-kohaline- ning tänavu peetakse seal messi ajal vaid üks-kaks seminari. Et aga keskust laiendatakse- pannakse järgmisel aastal suurem rõhk täiendkoolitusele.

<strong>Lendavad sügisel Rooma<br /></strong>Oriola kavandab messinädalal- 16.-21. oktoobril- sõitu Itaaliasse- ent vastupidiselt esialgsetele kavadele ei sõideta Milano messile. Ilumäe ütles- et see tähendanuks pikka bussisõitu ja lisaööd hotellis- mis tõstaks tunduvalt sõidu hinda.

Praegu on kavas sõita lennukiga Rooma ning sealt edasi käia bussiga ringsõidul Itaalias. Üks päev veedetakse Kerr-Hawe tehases- mis toodab hambaravimaterjale. Firma esindajad korraldavad ka loenguid.

Lisa kommentaar

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

JÄLGI MEDITSIINIUUDISEID SOTSIAALMEEDIAS:

RSS

Küsitlus

Valdkonna tööpakkumised

Meditsiini­uudised

12. märts 2019

Laadi PDF

Meditsiin Fookuses

veebruar 2019

Laadi PDF

Tervise­uudised

veebruar 2019

Laadi PDF

Meditsiiniuudiseid ja mu.ee saavad tellida vaid need isikud, kellel on kehtiv retseptikirjutamise õigus. Toimetusel on õigus seda küsida ja kontrollida.