TSITAATE

"Üldiselt on Eesti meeste tervis väga tõsiselt ohus.
Ainus põhjus- miks võime veel rusikatega vastu rinda lüüa- on see-
et Eesti meeste viljakus on parem kui meie naaberriikide
meestel.”


Margus Punab-

meestearst (Terviseleht- 14.06.2005)

 

<strong>"Miks peaks Statoilis või Selveris müügil olev aspiriin olema kodanikule ohtlikum kui küttevedelik või lauaviin kõrvalletil?”<br /></strong><br /> Äripäeva juhtkirjast-<br /> kus tehakse ettepanek panna tavalised käsimüügiravimid müügile tanklatesse ja toidupoodidesse. (Äripäev- 8.06.2005)

 

<strong>"Kel tarvis haiglasse tulla- tuleb seda teha. Meie inimesed ei peaks olema heidutatud- et teistel haiglatel pole raha.”<br /></strong><br /> Sulo Puusta-<br /> Rapla haigla peaarst (Nädaline- 16.06.2005)

 

<strong>"[Sotsiaalminister] Aab pigistab praegu kividest vett- aga tema erakonnakaaslane Siiri Oviir laskis veel hiljuti samal kohal olles lõbusatel ojakestel voolata.”<br /></strong><br /> Andrei Hvostov-<br /> Eesti Ekspressi ajakirjanik- tervishoiu rahastamisest. (Eesti Ekspress- 16.06.2005)

 

<strong>"Ma arvan- et seda haiglat võib usaldada. Patsiendid paistavad päris rahul olevat.”<br /></strong><br /> Karin Behnel-<br /> Ludwigshafeni kliiniku kvaliteedikontrolör Saksamaalt- jagades muljeid külaskäigust Lõuna-Eesti haiglasse. (Võrumaa Teataja- 16.06.2005)

 

<strong>"Meditsiin pakub inimesele aina enam alternatiive ja võimalusi- ent hea tervise jaoks on endiselt kõige tähtsam igaühe enda terviseteadlikkus ja tervisekäitumine. Imerohtu ei ole.”<br /></strong><br /> Lege Artise juhtkirjast<br /> (Lege Artis- juuni 2005)

 

<strong>"Kahekümneaastane on meil juba veteran. Kusagil mujal ei alusta sõltlased nii noorelt.”<br /><br /></strong>Ene Villak-<br /> Tallinna madala läve keskuse juhataja- selle kohta- et Eesti uimastitarbijate kontingent erineb oluliselt muu Euroopa omast. (Eesti Päevaleht- 20.06.2005)

Lisa kommentaar

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

JÄLGI MEDITSIINIUUDISEID SOTSIAALMEEDIAS:

RSS

Küsitlus

Valdkonna tööpakkumised

Meditsiini­uudised

26. märts 2019

Laadi PDF

Meditsiin Fookuses

veebruar 2019

Laadi PDF

Tervise­uudised

veebruar 2019

Laadi PDF

Meditsiiniuudiseid ja mu.ee saavad tellida vaid need isikud, kellel on kehtiv retseptikirjutamise õigus. Toimetusel on õigus seda küsida ja kontrollida.