Valvetasu kiusas peomeeleolu

Sotsiaalminister Jaak Aab pidi möödunud reedel Viljandi haiglas korraldatud pidulikul koosolekul igasse külge selgitama, et üldhaiglate valvetasud ei kao 2006. aastal ning keegi ei pane üldhaiglaid kinni.

Sotsiaalminister Jaak Aab pidi möödunud reedel Viljandi haiglas korraldatud pidulikul koosolekul igasse külge selgitama- et üldhaiglate valvetasud ei kao 2006. aastal ning keegi ei pane üldhaiglaid kinni.

Aabi sõnul võttis ajakirjanik abiminister Peeter Laasiku sõnadest kinni ja nõnda sündinud 2. novembri Eesti Päevalehe artiklist “Idee: ööpäevast abi pakkugu vaid suurhaiglad” tekkiski segadus.

“Kuskil pole öeldud- et valveringid kaovad-” vastas Aab. “Minu vaade on regionaalpoliitiline- tegutsevad haiglad peavad olema tasemel. Valvetasude puhul on küsimus pigem selles- millisel kujul see raha tuleb ja see tahab veel analüüsi-” ütles minister.

Viljandi Arstide Liidu 85. sünnipäeva ja haiglamaja 20. sünnipäeva puhul käisid möödunud reedel Viljandis kohalikele arstidele õnne soovimas sotsiaalminister Jaak Aab- Eesti Arstide Liidu president Andres Kork- Lõuna-Eesti haigla peaarst Rein Kermes- Tartu ülikooli kliinikumi juhatuse liige Margus Ulst ja paljud teised.

Lisa kommentaar

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

JÄLGI MEDITSIINIUUDISEID SOTSIAALMEEDIAS:

RSS

Küsitlus

Valdkonna tööpakkumised

Meditsiini­uudised

12. märts 2019

Laadi PDF

Meditsiin Fookuses

veebruar 2019

Laadi PDF

Tervise­uudised

veebruar 2019

Laadi PDF

Meditsiiniuudiseid ja mu.ee saavad tellida vaid need isikud, kellel on kehtiv retseptikirjutamise õigus. Toimetusel on õigus seda küsida ja kontrollida.