UUES AMETIS:

Mihkel Mardna, spordimeditsiini sihtasutuse juhatuse liige

<strong>Mihkel Mardna - spordimeditsiini sihtasutuse juhatuse liige</strong>

Eesti Spordimeditsiini Sihtasutuse uueks juhiks on alates 1. novembrist Mihkel Mardna- kelle valis sellesse ametisse sihtasutuse nõukogu.

Mihkel Mardna on lõpetanud Tartu ülikooli 1992. aastal. Ta on täiendanud end kliinikutes USAs- Austrias- Prantsusmaal- Austraalias- Soomes ja ?veitsis. Seni Põhja-Eesti regionaalhaiglas ortopeed-vanemarstina töötanud Mardna oli varem Eesti Antidopingu Keskuse juht. 2004. aasta Ateena olümpiamängudel oli ta Eesti koondise arstiks- samuti on ta tegev kergejõustiku rahvuskoondise juures. Mihkel Mardna on Eesti ametlik esindaja Euroopa Nõukogu Antidopingu Monitooringu Grupi juures ning International Doping Control Officer litsentsi omanik Balti riikides.

Spordimeditsiini sihtasutuse asutasid Eesti Olümpiakomitee ja Eesti Spordi Keskliit- sihtasutuse eesmärk on Eesti tipp-- noor- ning tervisesportlaste spordimeditsiiniliste terviseuuringute läbiviimine- samuti ravi ja tervisealane nõustamine. Alates sihtasutuse asutamisest 1998. aastal juhatajana töötanud Rein Jalak pärast kolme ametiaega enam jätkata ei saa- teatas sihtasutuse nõukogu.

Lisa kommentaar

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

JÄLGI MEDITSIINIUUDISEID SOTSIAALMEEDIAS:

RSS

Küsitlus

Valdkonna tööpakkumised

Meditsiini­uudised

26. märts 2019

Laadi PDF

Meditsiin Fookuses

veebruar 2019

Laadi PDF

Tervise­uudised

veebruar 2019

Laadi PDF

Meditsiiniuudiseid ja mu.ee saavad tellida vaid need isikud, kellel on kehtiv retseptikirjutamise õigus. Toimetusel on õigus seda küsida ja kontrollida.