Tallinnas alustasid oma nimistuga tööd viis perearsti

Tallinnas 1. jaanuarist oma nimistuga alustanud viis perearsti töötasid enne abi- või asendusarstina ja neil polnud oma nimistu täitumisega probleeme.

Tallinnas 1. jaanuarist oma nimistuga alustanud viis perearsti töötasid enne abi- või asendusarstina ja neil polnud oma nimistu täitumisega probleeme.

Lasnamäe Perearstikeskuses töötav Urve Staak ütles- et lastearsti taustaga perearstina on ta kogu aeg teenindanud oma piirkonna inimesi- nüüd tulid tema patsiendid tema juurde n-ö tagasi ehk ametlikult tema nimistusse.

Oma nimistuga alustasid Tallinnas ka Pille Soone (Lasnamäe perearstikeskus- vastuvõtt Uus-Sadama tn 21)- Jelena Levtšenko (Tõnismäe Peremeditsiini Kolleegium- Hariduse tn 6)- Janne Hiiemäe (Klein ja Ollikainen- Paldiski mnt 68a) ning Signe Alliksoo (Dr Signe Alliksoo Perearstipraksis OÜ- Ravi tn 18)- kes teenindab Rootsi siirdunud perearst Katrin Ilvese nimistut.

Seega kasvas 1. jaanuarist Tallinnas nimistuga töötavate perearstide arv 245-lt 249-le. 2006. aasta 1. jaanuarist jõustunud sotsiaalministri määruse “Perearsti nimistute piirarv” järgi võib Tallinnas olla 263 nimistut.

Haigekassa veebilehe andmeil on praegu Tallinnas toimivatest nimistutest viiekümnes üle 2000 patsiendi.

Selle aastaga peavad kaduma üle 2000 patsiendiga nimistud- nagu ütleb sotsiaalminister Eiki Nestori allkirjastatud ja neli aastat kehtinud määrus “Perearsti nimistu piirsuurus- perearsti nimistu moodustamise- muutmise ja võrdlemise alused ja kord”.

Lisa kommentaar

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

JÄLGI MEDITSIINIUUDISEID SOTSIAALMEEDIAS:

RSS

Küsitlus

Valdkonna tööpakkumised

Meditsiini­uudised

12. märts 2019

Laadi PDF

Meditsiin Fookuses

veebruar 2019

Laadi PDF

Tervise­uudised

veebruar 2019

Laadi PDF

Meditsiiniuudiseid ja mu.ee saavad tellida vaid need isikud, kellel on kehtiv retseptikirjutamise õigus. Toimetusel on õigus seda küsida ja kontrollida.