Toomas Asser jätkab dekaanina

16. mail toimunud arstiteaduskonna dekaani valmistel valis
teaduskonna valimiskogu kolmandaks ametiajaks tagasi senise
dekaani- neurokirurgia professori Toomas Asseri.

Tartu ülikooli teabetalitus andis teada- et professor Asser oli ainuke kandidaat dekaani kohale- kuna samuti kandidaatideks esitatud hematoloogia-onkoloogia professor Hele Everaus ning sisehaiguste propedeutika professor Margus Lember taandasid oma kandidatuuri.

Hääletamisel osales 123 arstiteaduskonna valimiskogu liiget. Asser kogus 100 poolthäält- mille tulemusena valiti ta kolmandaks ametiajaks arstiteaduskonna dekaaniks.

Toomas Asser on sündinud 1954. aastal Jõhvis. Ta lõpetas kiitusega TÜ arstiteaduskonna 1979. aastal ning alates 1986. aastast on ta meditsiiniteaduste kandidaat (kaitstud Moskva N. Burdenko nim. Neurokirurgia Instituudis). Alates 1995. aastast on Toomas Asser Tartu ülikooli korraline neurokirurgia professor ja 1996. aastast TÜ närvikliiniku juhataja.

2000. aastast dekaanina ametis olnud Toomas Asseri kandidatuuri esitasid lastekliinik ning ühiselt professorid Alan Altraja- Andres Arend- Jaan Eha- Tiit Haviko- Irja Lutsar- Heidi-Ingrid Maaroos- Jaak Maaroos- Helgi Silm- Joel Starkopf- Mihkel Zilmer- Pait Teesalu- Vallo Tillmann- Eero Vasar ja Veiko Vasar.

Lisa kommentaar

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

JÄLGI MEDITSIINIUUDISEID SOTSIAALMEEDIAS:

RSS

Seotud lood

Küsitlus

Valdkonna tööpakkumised

Meditsiini­uudised

12. märts 2019

Laadi PDF

Meditsiin Fookuses

veebruar 2019

Laadi PDF

Tervise­uudised

veebruar 2019

Laadi PDF

Meditsiiniuudiseid ja mu.ee saavad tellida vaid need isikud, kellel on kehtiv retseptikirjutamise õigus. Toimetusel on õigus seda küsida ja kontrollida.