Aasta Arst 2007 on doktor Sven Lindström

04.01.2008

<br /><strong>Internetiportaali</strong><a target="_blank" href="http://www.arst.ee/"><span style="color: windowtext; text-decoration: none; text-underline: none"><strong> http://www.arst.ee/</strong></span></a><strong>lugejad valisid detsembri lõpul Aasta arsti 2007- kelleks valiti doktor SVEN LINDSTRÖM</strong>

Dr Lindström töötab ravikeskuses SL Meedik. Ta on lõpetanud Tartu Ülikooli Arstiteaduskonna 1977. aastal. Töötanud aastatel 1977 kuni 1996 a. Tallinnna keskhaigla sisehaiguste osakonnas arstina ja verekirurgia osakonna juhatajana. 1988. aastal kaitses ta meditsiiniteaduste doktori kraadi.

Ettevõtmise eesmärk oli tunnustada avalikkuse poolt arste ja arstiks olemist. Nimetatud tiitel on eriline- sest kandidaate Aasta Arsti tiitlile said tänavu esitada kõik soovijad nii internetis <a target="_blank" href="http://www.arst.ee/"><span style="color: windowtext; text-decoration: none; text-underline: none">http://www.arst.ee/</span></a> kui ka ajalehe TERVISELEHT ankeedi täites.

<br /> Meeldetuletuseks:

2002. aastal pärjati aasta arsti tiitliga Telliskivi perearstikeskuse perearst Urve Prits.<br /> 2003. aastal lastehaigla vastsündinute ja imikute osakonna tohter Priit Reedik.<br /> 2004. aastal kiirabiarst Tina Metsar.<br /> 2005 aastal Põhja-Eesti regionaalhaigla ortopeed Vello Linnamäe.<br /> 2006. aastal Lääne-Tallinna keskhaigla kardioloog Ilja Lapidus.

<br /> Pidulik tunnustamine ja klaasikunstniku Ivo Lille poolt loodud auhinna kätteandmine toimus 21. detsembril kell 19.00 Tallinna Raekojas.

 

Dr . Sven Lindströmi kontaktid<br /> SL Meedik<br /> Tallinn<br /> Tel. 6463390

<br /> Lisainfo:

Eero Merilind<br /> Tel 51 12 901<br /><a href="mailto:Eero.Merilind@arst.ee"><span style="color: windowtext; text-decoration: none; text-underline: none">Eero.Merilind@arst.ee</span></a>

Tiit Siinmaa<br /><a href="mailto:toimetus@hippokrates.ee"><span style="color: windowtext; text-decoration: none; text-underline: none">toimetus@hippokrates.ee</span></a>

Lisa kommentaar

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

JÄLGI MEDITSIINIUUDISEID SOTSIAALMEEDIAS:

RSS

Küsitlus

Valdkonna tööpakkumised

Meditsiini­uudised

12. veebruar 2019

Laadi PDF

Meditsiin Fookuses

veebruar 2019

Laadi PDF

Tervise­uudised

veebruar 2019

Laadi PDF

Meditsiiniuudiseid ja mu.ee saavad tellida vaid need isikud, kellel on kehtiv retseptikirjutamise õigus. Toimetusel on õigus seda küsida ja kontrollida.