Ida-Tallinna Keskhaigla uus turundusjuht on tänasest Svea Talving

10. jaanuar 2008

<br /> AS Ida-Tallinna Keskhaiglas alustas tänasest turundusosakonna juhatajana tööd Svea Talving- kelle ülesandeks kuulub haigla kommunikatsiooni- ja turundustegevuse juhatamine.

"Mul on hea meel- et turunduse ja kommunikatsiooni tähtsus kasvab meditsiinis ning et seda teadvustatakse igati Ida-Tallinna Keskhaiglas. Nüüdsest saan rakendada oma pikaajalisi kogemusi ajakirjanduse ja kommunikatsioonivallas Eesti ühes edumeelsemas ja kiiremini arenevas haiglas-" ütles Svea Talving.

Varem on Svea Talving töötanud kommunikatsioonikonsultandina ja avalike suhete juhina meditsiini- ja sotsiaalvaldkonnas ning elektroonikatööstuses nii Eestis kui ka väljaspool. Ta on üles ehitanud avalike suhete süsteemi suurettevõtetes (TÜ Kliinikum- AS Elcoteq Tallinn)- loonud ja reorganiseerinud ettevõtete siselehti ning välja andnud ettevõtete maineraamatuid ning tegelenud (meditsiini)kommunikatsiooni koolitusega.

Pikaajalise ajakirjanduskogemuse on Talving omandanud nii arvamustoimetajana- erilehtede toimetajana (Eesti Päevaleht) kui ka ajakirja peatoimetajana kirjastuses Ühinenud Ajakirjad- olnud raadio Kuku tervisesaadete toimetaja ning töötanud teistes meediaväljaannetes.

Hariduselt filoloog- on Svea Talving end täiendanud kommunikatsiooni valdkonnas Suurbritannias- Saksamaal ja Soomes.

Ida-Tallinna Keskhaigla asutati 23.augustil 2001 Tallinna Magdaleena Haigla- Tallinna Keskhaigla- Tallinna Hooldushaigla- Tallinna Järve Haigla- Tallinna Tõnismäe Polikliiniku ja Tallinna Mäekalda Polikliiniku ühendamisel. 6 aastaga on Ida-Tallinna Keskhaiglast saanud ühtne ja hästitoimiv raviasutus- kus parima tervishoiuteenuse osutamise nimel töötab üle 1800 inimese.

 

Lisainfo:

Anu Pärn<br /> infokorralduse vanemspetsialist<br /> Ida-Tallinna Keskhaigla<br /> tel: 697 3094- 56 154 680<br /><a href="mailto:anu.parn@itk.ee"><span style="color: windowtext; text-decoration: none; text-underline: none">anu.parn@itk.ee</span></a>

Svea Talving<br /> turundusjuht<br /> Ida-Tallinna Keskhaigla<br /> tel 5012309

Lisa kommentaar

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

JÄLGI MEDITSIINIUUDISEID SOTSIAALMEEDIAS:

RSS

Küsitlus

Valdkonna tööpakkumised

Meditsiini­uudised

12. veebruar 2019

Laadi PDF

Meditsiin Fookuses

veebruar 2019

Laadi PDF

Tervise­uudised

veebruar 2019

Laadi PDF

Meditsiiniuudiseid ja mu.ee saavad tellida vaid need isikud, kellel on kehtiv retseptikirjutamise õigus. Toimetusel on õigus seda küsida ja kontrollida.