Tallinna lehed loobuvad alkoholireklaamist

10. jaanuaril 2008

<br /> Tallinna volikogu ja linnaosade juhid tegid ühisotsuse loobuda alkoholireklaami avaldamisest linnaosalehtedes.

Täna tehtud ühisavalduses kutsuvad linnavolikogu esimehe ülesandeid täitev Tarmo Lausing ja kaheksa Tallinna linnaosavanemat lõpetama alkoholi reklaamimist lisaks linnaosalehtedele ka teistes meediaväljaannetes. Avalduses on öeldud: "Tallinna linnavolikogu juhtkond ja kõik kaheksa linnaosavalitsust otsustasid uuest aastast loobuda alkoholireklaami avaldamisest linnaosade poolt välja antavates lehtedes. Kutsume ka teisi meediaväljaandeid üles lõpetama alkoholireklaami avaldamise."

Avaldusele on alla kirjutanud linnavolikogu aseesimees esimehe ülesannetes Tarmo Lausing- Haabersti linnaosa vanem Viktor Vassiljev- Kesklinna linnaosa vanem Marek Jürgenson- Kristiine linnaosa vanem Mihhail Korb- Lasnamäe linnaosa vanema asetäitja Toivo Moorast- Mustamäe linnaosa vanem Kalle Mihkels- Nõmme linnaosa vanem Rainer Vakra- Pirita linnaosa vanem Tiit Terik ja Põhja-Tallinna linnaosa vanem Enno Tamm.

 

Ester Šank<br /><a href="mailto:Ester.Sank@tallinnlv.ee"><span style="color: windowtext; text-decoration: none; text-underline: none">Ester.Sank@tallinnlv.ee</span></a>

Lisa kommentaar

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

JÄLGI MEDITSIINIUUDISEID SOTSIAALMEEDIAS:

RSS

Küsitlus

Valdkonna tööpakkumised

Meditsiini­uudised

12. veebruar 2019

Laadi PDF

Meditsiin Fookuses

veebruar 2019

Laadi PDF

Tervise­uudised

veebruar 2019

Laadi PDF

Meditsiiniuudiseid ja mu.ee saavad tellida vaid need isikud, kellel on kehtiv retseptikirjutamise õigus. Toimetusel on õigus seda küsida ja kontrollida.