Eesti Reumaliit tänas haigekassat hea koostöö ja toetuse eest

Eesti
Haigekassa
16. jaanuar

<br /><span style="font-weight: normal"><strong>11. jaanuaril toimunud Eesti Reumaliidu pidulikul vastuvõtul tänati haigekassat hea koostöö ja toetuse eest. Tänukirjad said Eesti Haigekassa juhatuse liige Mari Mathiesen ning tervishoiu peaspetsialist Sirje Vaask.</strong></span>

Eesti Reumaliidu piduliku vastuvõtu puhul oli tegemist tänuüritusega koostööpartneritele ja toetajatele- kelle kaasabil püsib Eesti Reumaliit aktiivse ja tegusana juba alates 1991. aastast.

Eesti Reumaliit ühendab liigese- ja sidekoehaigeid- haigeid hooldavaid omakseid- raviarste ning muid meditsiinitöötajaid ja paljusid heatahteinimesi üle Eesti. Liidu praegusteks eesmärkideks on majanduslikult ja meditsiiniliselt efektiivne liigeshaigete kompleksne ravi- reumakeskuse ja maakondades toimetulekukabinettide loomine- uued ravivõimalused- reumahaigetele mõeldud regulaarsed koolitused ning reumaatilistest haigustest teadlikkuse tõstmine kogu Euroopas.

Üritusel tutvustati ka Eesti Reumaliidu 2008. aasta tegevuskava ning suuremaid projekte. Prioriteetseteks haigusteks on sellel aastal reumatoidartriit- luupus ja osteoporoos. Lisaks vajalike ravimite ja tervishoiuteenuste eest tasumisele finantseerib Haigekassa ennetamise projekti “Osteoporoosi varane avastamine reumaatiliste haigustega patsientidel” ja toetab reumatoidartriidiga patsientidele õppematerjali koostamist.

<br /> Lisainfot Eesti Reumaliidu kohta:<br /><a href="http://www.reumaliit.ee/"><span style="color: windowtext; text-decoration: none; text-underline: none">www.reumaliit.ee</span></a>

Lisa kommentaar

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

JÄLGI MEDITSIINIUUDISEID SOTSIAALMEEDIAS:

RSS

Küsitlus

Valdkonna tööpakkumised

Meditsiini­uudised

12. veebruar 2019

Laadi PDF

Meditsiin Fookuses

veebruar 2019

Laadi PDF

Tervise­uudised

veebruar 2019

Laadi PDF

Meditsiiniuudiseid ja mu.ee saavad tellida vaid need isikud, kellel on kehtiv retseptikirjutamise õigus. Toimetusel on õigus seda küsida ja kontrollida.