Aasta lõpus ilmavalgust näinud kolmikud said Liberolt kingiks üle 3000 mähkme

21. jaanuar 2008

<br /> Novembris Lääne-Tallinna Keskhaiglas sündinud ning jõuluks koju saanud kolmikud Henri- Harri ja Laura kosuvad jõudsalt ja ootavad kolme kilogrammi täitumist. Kergendamaks vanemate elu- kinkis Libero beebidele poole aasta mähkmetagavara ehk kokku üle 3000 mähkme.

7. novembril sündinud Tallinna eelmise aasta kolmandad kolmikud kaalusid sünnihetkel ca poolteist kilo - esimestena ilmale tulnud Henri ja Harri mõlemad 1516 grammi ning kolmandana sündinud Laura 1328 grammi. Vahetult enne jõule haiglast koju saanud ning praegu Saaremaal rahulikumas keskkonnas viibivate beebide tervis on ema Katrin Tõru sõnul igati hea. "Ootame- millal kolm kilo täis saab-" lausus ta. "Tüdruk on endiselt teistest veidi väiksem- ent see-eest kõige kõvema hääle ja ägedama iseloomuga."

Kergendamaks vanemate elu- varustab mähkmefirma Libero peret laste poole aasta mähkmetagavaraga. "Praegu kulub ühe lapse kohta päevas umbes kuus mähet- seega on Libero abi igati teretulnud ja oodatud-" sõnas Katrin Tõru.

Libero esindaja Maiu Väli sõnul ulatub kolme lapse poole aasta mähkmetagavara veidi üle 3000 mähkme ehk 100 kilogrammi. "Lapsed vajavad esimese poole aasta jooksul erinevas suuruses mähkmeid ning täpne vajadus sõltub igast konkreetsest imikust-" sõnas ta. "Sestap ei anna me oma kingitust üle ühe suure pakina- vaid varustame peret mähkmetega vastavalt vajadusele. Igal juhul on tore- kui saame kolmekordsele rõõmule omalt poolt veidigi kaasa aidata."

Kolme ja enama lapse korraga sünd on Eestis jätkuvalt üsna erakordne. Keskmiselt sünnivad ühed kolmikud umbes 6000 sünni kohta. 2007. aasta- mil Eestis nägi ilmavalgust ligi 16 000 last- oli kolmikute sünni poolest rekordiline. MTÜ Eesti Kolmikute Pereklubi esindaja Ines Jakobsoni sõnul sai Eesti mullu rikkamaks koguni seitsme komplekti kolmikute võrra. Varasematel aastatel pole Eestis nii palju kolmikuid sündinud. Nelikute sündi pole Eestis pärast Teist maailmasõda registreeritud.

 

Lisainfo:

Maiu Väli<br /> Jungent- Libero kaubamärgi esindaja Eestis<br /> telefon 524 5859<br /> e-post <a href="mailto:maiu@jungent.ee"><span style="color: windowtext; text-decoration: none; text-underline: none">maiu@jungent.ee</span></a><br /><a target="_blank" href="http://www.beebifoto.ee/"><span style="color: windowtext; text-decoration: none; text-underline: none">http://www.beebifoto.ee/</span></a>

Deisi Helemäe<br /><a href="mailto:deisi@kpms.ee"><span style="color: windowtext; text-decoration: none; text-underline: none">deisi@kpms.ee</span></a>

Lisa kommentaar

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

JÄLGI MEDITSIINIUUDISEID SOTSIAALMEEDIAS:

RSS

Küsitlus

Valdkonna tööpakkumised

Meditsiini­uudised

12. veebruar 2019

Laadi PDF

Meditsiin Fookuses

veebruar 2019

Laadi PDF

Tervise­uudised

veebruar 2019

Laadi PDF

Meditsiiniuudiseid ja mu.ee saavad tellida vaid need isikud, kellel on kehtiv retseptikirjutamise õigus. Toimetusel on õigus seda küsida ja kontrollida.