Sanatoorium Tervis ja Tervise Paradiis pälvisid Norras parima messiboksi tiitli

21.01.2008

<br /> Oslos toimunud messil Reiseliv 2008 pälvis Pärnu spaade- Sanatooriumi Tervis ja Tervise Paradiisi ühine messiboks parima boksi auhinna. Tiitli andmisel hinnati messibokse üheaegselt kõigi järgmiste näitajate alusel: üldmulje- boksi disain- sõnumi edasiandmine- toodete/ teenuste esitlemine- stop-efekt- funktsionaalsus ja boksi töötajaskond.

Tänavune turismimess Reiseliv toimus 10.-13. jaanuaril Norra pealinnas Oslos. Sanatoorium Tervis on ja Tervise Paradiis osalesid messil oma uuenenud boksiga EAS-i toel.

Juba üle 35 aasta Pärnus professionaalset kuurortravi pakkunud Sanatoorium Tervis on Eesti suurim spaa. Lisaks erinevatele ravi- ja lõõgastusprotseduuridele ootavad külalisi ka 2007. a kevadel avatud spa- ja saunakeskuse võlud. Tervise Paradiis on Pärnu rannal asuv 4-tärni spa-hotell ja Eesti suurim veekeskus.

 

Meelis Sedrik<br /> Turundusjuht<br /> AS Sanatoorium Tervis<br /><a href="mailto:meelis.sedrik@spa.ee"><span style="color: windowtext; text-decoration: none; text-underline: none">meelis.sedrik@spa.ee</span></a><br /><a target="_blank" href="http://www.spa.ee/"><span style="color: windowtext; text-decoration: none; text-underline: none">http://www.spa.ee/</span></a>

Lisa kommentaar

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

JÄLGI MEDITSIINIUUDISEID SOTSIAALMEEDIAS:

RSS

Küsitlus

Valdkonna tööpakkumised

Meditsiini­uudised

12. veebruar 2019

Laadi PDF

Meditsiin Fookuses

veebruar 2019

Laadi PDF

Tervise­uudised

veebruar 2019

Laadi PDF

Meditsiiniuudiseid ja mu.ee saavad tellida vaid need isikud, kellel on kehtiv retseptikirjutamise õigus. Toimetusel on õigus seda küsida ja kontrollida.