Sotsiaalministeerium: nädala eelinfo 28.01.- 1.02.2008

Kolmapäev- 30. jaanuar

Sotsiaalminister osaleb 3. veebruarini soolise võrdõiguslikkuse ja tööministrite mitteametlikul kohtumisel Sloveenias.

<br /><strong>Reede- 1. veebruar</strong>

Kell 11 Pressikonverents Tööinspektsiooni ümberkorraldustest.<br /><span style="font-style: normal">Alates veebruarist alustavad tegevust tööinspektsiooni neli regionaalset inspektsiooni- senise 14 maakondliku asemel.</span> Ümberkorraldustest räägivad lähemalt sotsiaalministeeriumi tööala asekantsler Janno Järve- Tööinspektsiooni peadirektor Katrin Kaarma ja ja peadirektori asetäitja Herko Sunts (Sotsiaalministeeriumi pressiruum).<br /><em>Lisainfo: Tõnu Vare- 6269 403- 50 79 207</em>

<em><br /></em><strong><u>Sotsiaalkindlustusamet</u></strong>

Kell 12 15. aastapäeva konverents

Sotsiaalkindlustusamet (SKA) tähistab oma 15. aastapäeva konverentsiga reedel- 1. veebruaril hotellis Olümpia. Konverentsi juhib Vikerraadio toimetaja Liina Kusma.

<strong>Kava:</strong>

   * Peadirektor Külli Pedak teeb kokkuvõtte SKA arengust ja muutustest 15 aasta jooksul.<br /><br /> Lisaks temale esinevad:

   * Tallinna Ülikooli Sotsiaaltöö Instituudi professor Lauri Leppik - "Institutsioonide roll sotsiaalkindlustusreformis";<br />    * Sotsiaalministeeriumi sotsiaalkindlustuse osakonna hüvitiste ja toetuste poliitika juht Katre Pall - "Sotsiaalkindlustusamet ja lastega pered";<br />    * SKA välissuhete osakonna juhataja asetäitja Reet Kabi - "Koostöö välisriikidega";<br />    * SKA ohvriabiosakonna peaspetsialist Katrin Paukson - "Ohvriabiosakonna loomine ja tänane nägu";<br />    * AS Hoolekandeteenused juhatuse esimees Maarja Mändmaa - "Põhjast";<br />    * ETV saate "Puutepunkt" autor Anne Lill - "Puudega lapse pere sotsiaalne kindlus. Oma ja teiste kogemustest";<br />    * SA Tartu Vaimse Tervise Hooldekeskuse juhataja Vello Vengerfeldt - "Üks rehabilitatsiooni arendamise lugu";<br />    * Pärnu Pensioniameti direktori asetäitja Eha Audova - "Sotsiaalkindlustusamet pensioniameti pilgu läbi".<br /><br /><em>Lisainfo: Elve Tonts- 640 8123- 53 420 280</em>

 

Eli Lilles<br /> Pressiesindaja<br /> +372 62 69 321<br /> +372 56 988 110<br /><a href="mailto:Eli.Lilles@sm.ee"><span style="color: windowtext; text-decoration: none; text-underline: none">Eli.Lilles@sm.ee</span><span style="color: windowtext; text-decoration: none; text-underline: none"><br /></span></a><a href="http://www.sm.ee/"><span style="color: windowtext; text-decoration: none; text-underline: none">www.sm.ee</span></a>

Lisa kommentaar

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

JÄLGI MEDITSIINIUUDISEID SOTSIAALMEEDIAS:

RSS

Küsitlus

Valdkonna tööpakkumised

Meditsiini­uudised

12. veebruar 2019

Laadi PDF

Meditsiin Fookuses

veebruar 2019

Laadi PDF

Tervise­uudised

veebruar 2019

Laadi PDF

Meditsiiniuudiseid ja mu.ee saavad tellida vaid need isikud, kellel on kehtiv retseptikirjutamise õigus. Toimetusel on õigus seda küsida ja kontrollida.