Täna avab uksed Tallinna Raseduskriisikeskus

28. jaanuar 2008

<br /> Tänasest alustab tegevust Tallinna Raseduskriisikeskus- mis pakub naistele ja peredele infot ja tuge raseduskriisiga toimetulekuks. Aadressil Tuukri 11 asuvas Raseduskriisikeskuses on raseduskriisi nõustamine tasuta.

"Raseduskriisikeskuse eesmärk on anda üldiseid teadmisi toimetulekuks raseduskriisiga-" ütles SA Väärtustades Elu juhatuse esimees Kaia Kapsta. "Lisaks jagame toetust ja infot probleemsetes küsimustes- nagu näiteks konfliktid ja kriis paarisuhtes- perevägivald- lein jne. Tallinna Raseduskriisikekust toetab emaks ja isaks kasvamist ning inimese ja perekonna väärtustamist."

"Raseduskriisi sattunud naistel ja/või tema lähedastel väheneb suuremal või vähemal määral võime tulla toime füsioloogiliste- sotsiaalsete ja psühholoogiliste muutustega või traumaatiliste kogemustega- mis on seotud rasestumisega- raseduse katkemise või katkestamise- lapseootuse- sünni ning emadusega-" lisas Kaia Kapsta. "Raseduskriisikeskuse tegevuse kaudu pakume haiglavälist nõustamisvõimalust naistele- kes ei soovi erinevatel põhjustel haiglasse pöörduda kas siis eelnevate traumaatiliste kogemuste (nt. lapse surm- raseduse katkestamine või katkemine) vms tõttu.

Tallinna Raseduskriisikeskuses pakutakse naistele ja nende lähedastele raseduskriisi nõustamise teenust- sotsiaalset ja psühholoogilist tugivõrgustikku ning enesearenduslikke- ja tugigruppe.

Nõustamine on tasuta.

Info ja e-nõustamine <a target="_blank" href="http://www.rasedus.ee/"><span style="color: windowtext; text-decoration: none; text-underline: none">http://www.rasedus.ee/</span></a>

<br /> Tallinna Raseduskriisikeskus asub Tallinnas- Tuukri 11- Ema ja Lapse keskuse ruumes. Registreerimine ja info 53 910923. Tallinna Raseduskriisikeskuse rajamist on toetanud Tallinna Sotsiaal-ja Tervishoiu Amet ning Hasartmängumaksu Nõukogu.

 

Lisainformatsioon:

Kaia Kapsta<br /> juhatuse esimees<br /> SA Väärtustades Elu<br /> telefon: 56 46 02 62<br /> e-mail: <a href="mailto:koolitus@rasedus.ee"><span style="color: windowtext; text-decoration: none; text-underline: none">koolitus@rasedus.ee</span></a>

Lisa kommentaar

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

JÄLGI MEDITSIINIUUDISEID SOTSIAALMEEDIAS:

RSS

Küsitlus

Valdkonna tööpakkumised

Meditsiini­uudised

12. veebruar 2019

Laadi PDF

Meditsiin Fookuses

veebruar 2019

Laadi PDF

Tervise­uudised

veebruar 2019

Laadi PDF

Meditsiiniuudiseid ja mu.ee saavad tellida vaid need isikud, kellel on kehtiv retseptikirjutamise õigus. Toimetusel on õigus seda küsida ja kontrollida.