ETV-s uus draamasari Südameasi

30.01.2008 

<br /> Eesti Televisioonis alustab homme- 31. jaanuaril uus Inglise draamasari Südameasi (Heartbeat). Sari on valminud Nicholas Rhea alias Peter N. Walkeri poolautobiograafilise bestselleri "Constable" põhjal. Draamasarja saab vaadata argipäeviti kell 16.05- kordusena hilisõhtuti.

Politseikonstaabel Nick Rowan ja tema arstina töötav abikaasa Kate kolivad Londonist Aidensfeldi külla Yorkshire-is. Kohalikud peavad uut ettevõtlikku külakordnikku ja maa-arsti peagi omainimesteks. Paraku ei ole elu provintsis kaugeltki nii idülliline- nagu Nick ja Kate olid salamisi lootnud. Väikeses paigas tuleb tihti lahendada kriminaalseid juhtumeid. Ka inimsuhted on Aidensfieldi külas keerulised. Sarja tegevus toimub 1960-ndatel aastatel.

Politseiseersant Oscar Blaketoni rollis esineb populaarsest BBC komöödiasarjast Jah- härra peaminister! tuttav Derek Fowlds. Sarja tunnusmeloodiaks on Buddy Holly kunagine hitt Heartbeat- mida esitab Nick Rowanit kehastanud Nick Berry.

 

Anneli Tõevere-Kaur<br /> ERR meediasuhete juht<br /> 628 4511<br /> 52 74 189<br /><a href="mailto:anneli.toevere-kaur@err.ee"><span style="color: windowtext; text-decoration: none; text-underline: none">anneli.toevere-kaur@err.ee</span></a><br /><a target="_blank" href="http://www.err.ee/"><span style="color: windowtext; text-decoration: none; text-underline: none">http://www.err.ee/</span></a>

Lisa kommentaar

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

JÄLGI MEDITSIINIUUDISEID SOTSIAALMEEDIAS:

RSS

Küsitlus

Valdkonna tööpakkumised

Meditsiini­uudised

12. veebruar 2019

Laadi PDF

Meditsiin Fookuses

veebruar 2019

Laadi PDF

Tervise­uudised

veebruar 2019

Laadi PDF

Meditsiiniuudiseid ja mu.ee saavad tellida vaid need isikud, kellel on kehtiv retseptikirjutamise õigus. Toimetusel on õigus seda küsida ja kontrollida.