Rindejoon meditsiinis hägustub

Varsti saab sõjaväearst ka tsiviilis töötada

Kaitseväe peaarsti Indrek Partsi sõnul on positiivne- et sõjaväemeedikud tohivad väljaspool kaitseväge töötada - enne võisid vaid praktiseerida.  “Rutiin ei arenda-” rõhutas Parts.<br /> Eestis on 13 meditsiiniteenistusega väeosa- neist seitse uue infrastruktuuriga. Tapa Väljaõppekeskuse laatsaret sai uue näo ja sisu 2004. aastal. “Eelnevat ei taha meenutadagi-” ütles vanemõde-nooremleitnant Anna Prokopovitš- kes on pärit Tapalt ja ajateenijate tervisehädadega kokku puutunud kümme aastat.<br /> Kui õde on valves 24 tundi- siis arsti näevad vastuvõtukabineti seinad harvem. Tapa väljaõppekeskuse arst- nooremleitnant Indrek Olveti resideerib TÜ Kliinikumi intensiivraviosakonnas ja tema kohustusi täidavad niikaua kaks tohtrit tsiviillepingu alusel.

 

<em>Loe edasi ajalehe paberväljaandest! (Lehe tellimine: med@aripaev.ee)</em>

Lisa kommentaar

  • Ketlin Beljaev

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

JÄLGI MEDITSIINIUUDISEID SOTSIAALMEEDIAS:

RSS

Küsitlus

Valdkonna tööpakkumised

Meditsiini­uudised

12. veebruar 2019

Laadi PDF

Meditsiin Fookuses

veebruar 2019

Laadi PDF

Tervise­uudised

veebruar 2019

Laadi PDF

Meditsiiniuudiseid ja mu.ee saavad tellida vaid need isikud, kellel on kehtiv retseptikirjutamise õigus. Toimetusel on õigus seda küsida ja kontrollida.