Naljakuu: muhedaid juhtumisi meditsiinis

Igapäevaelu Põlva haiglas

Kaks Valgjärve tädi istub 31. detsembril naistenõuandla ukse taga.<br /> “Iga aasta peab arsti juures käima- eile sai saunas ka käidud-” räägib üks.<br /><br /> Heliseb uksekell.<br /> Hääl: “Palun Evit- perekonnanime ei tea- aga tal on munasarjad.”<br /> Ämmaemand vastab: “Tulge sisse- meil on kõigil munasarjad.”<br /><br /> Naine sünnituslaual- ämmaemandal peeruhäda.<br /> Ämmaemand lööb jalaga vastu maad- käratab naisele “Pressi!” ja ise laseb peeru.<br /><br /> Ämmaemand teeb episotoomiat- naine küsib: “Kas te tegite keisrilõiget?”<br /><br /> Noor sünnitaja- kes peab sünnitama kõrgema etapi haiglas- saabub Põlva haiglasse.<br /> Küsimusele- miks sa Tartusse ei läinud- vastab nooruke sünnitaja:<br /> “Mul ükskõik missugune haigla- peaasi- et rutem ära sünnitan.”<br /><br /> Ämmaemand küsib sünnitajalt: “Kas suitsetate?”<br /> Patsient: “Nii ja naa.”<br /> Ämmaemand: “Kus elate?”<br /> Patsient: “Siin ja seal.”<br /><br /> Ämmaemand küsib naiselt: “Kas lapse isa kohta andmeid annate?”<br /> Naine: “Jah- ta elab minu all oma naisega.”<br /><br /> Ämmaemand küsib- kas naine soovib naerugaasi.<br /> Naine: “Mul on endal kaasas!” Ämmaemand teeb suured silmad.<br /> Naine: “Mees on mul naerugaas-” ja mõlemad naeravad kuni lapse sünnini.<br /><br /> Ämmaemand masseerib naise kõhtu- et platsenta väljuks.<br /> Naine ütleb seepeale: “Mis sa sügad mind!”<br /><br /> Mees pöördub ämmaemanda poole:<br /> “Mul on rase naine kodus- tihti käib pissil. Mul on kaasas üks purk. Kas te saate kindlaks teha- on see kusi või vesi?”<br /><br /> Õde patsiendile: “Kas tahate tita lisatoidu nime ka üles kirjutada?”<br /> Patsient: “Ega ma nii loll kah ei ole nagu mõni- et midagi meelde ei jää.”<br /><br /> Helistatakse sünnitusosakonda.<br /> Üks noor naine tahab teada- kas sünnituse eest peab raha maksma ja kas sünnituses on pikk järjekord.<br /><br /> Üks vana väike kõhn mammi seisab röntgenilaua ees ja ei saa lauale.<br /> Röntgeni laborant hõikab: “Nüüd luua selga ja hops laua peale!” (mõlemad naeravad).<br /><br /><em>Kogus kokku Aili Tilgre- AS Põlva Haigla ülemõde</em>

<em>Loe teisi nalju edasi ajalehe 1.04.2008 paberväljaandest</em>

Lisa kommentaar

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

JÄLGI MEDITSIINIUUDISEID SOTSIAALMEEDIAS:

RSS

Küsitlus

Valdkonna tööpakkumised

Meditsiini­uudised

12. veebruar 2019

Laadi PDF

Meditsiin Fookuses

veebruar 2019

Laadi PDF

Tervise­uudised

veebruar 2019

Laadi PDF

Meditsiiniuudiseid ja mu.ee saavad tellida vaid need isikud, kellel on kehtiv retseptikirjutamise õigus. Toimetusel on õigus seda küsida ja kontrollida.