Hooldajate koolitamine jõuab lõpusirgele

Tallinna Tervishoiu Kõrgkooli ja
Põhja-Eesti Regionaalhaigla koostööprojekt hooldajate koolitamisel jõuab
lõpusirgele

Kolmapäeval, 4. juunil toimub Sokos Hotel Viru konverentsikeskuse Allegro saalis hooldajate koolitusprojekti lõpuseminar. Tallinna Tervishoiu Kõrgkool koostöös Põhja-Eesti Regionaalhaiglaga algatas eelmise aasta aprillis Euroopa Sotsiaalfondi projekti „Hooldaja ameti omandamine läbi koolituse, sotsiaalse nõustamise, praktika ja tööle rakendamise tervishoiusektoris – CARE projekt”.

CARE projekti eesmärk oli läbi paindliku koolitusprogrammi anda tööta inimestele vajalikke teadmisi ja praktilisi oskusi tööks tervishoiusektoris ning pakkuda neile pärast 5-kuulise koolitusprogrammi läbimist alalist töökohta hooldajana. Lõpuseminaril antakse ülevaade projektist, jagatakse kogemusi, analüüsitakse tulemusi ning tänatakse koostööpartnereid.

CARE projekt keskendus nii eesti kui ka vene keelt kõnelevatele tööta inimestele, kellel oli võimalus läbida erinevaid koolitusi – kohanemiskoolitused, 3-kuuline erialakoolitus, 2-kuuline tööpraktika, tööklubid ja sotsiaalne nõustamine. Põhja-Eesti Regionaalhaigla kliinikud Tallinnas ja Keilas pakkusid projektis osalejatele nii praktika- kui ka töökohti.

Viiekuulist koolitusprogrammi alustas 33 inimest. Tänu CARE projektile on tööd leidnud juba 20 projektis osalenut, neist 12 on leidnud rakendust Põhja-Eesti Regionaalhaiglas.

CARE projekti rahastasid Euroopa Sotsiaalfond ja Tööturuamet (Meede 1.3 „Võrdsed võimalused tööturul“).

Lisainfo:

Merike Kravets, Tallinna Tervishoiu Kõrgkool, projekti koordinaator, tel. 529 4897

Annemai Mägi, InterAct Projektid Koolitus OÜ, lepinguline projektijuht, tel. 521 7915

Lisa kommentaar

  • Triinu Laan

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

JÄLGI MEDITSIINIUUDISEID SOTSIAALMEEDIAS:

RSS

Küsitlus

Valdkonna tööpakkumised

Meditsiini­uudised

12. veebruar 2019

Laadi PDF

Meditsiin Fookuses

veebruar 2019

Laadi PDF

Tervise­uudised

veebruar 2019

Laadi PDF

Meditsiiniuudiseid ja mu.ee saavad tellida vaid need isikud, kellel on kehtiv retseptikirjutamise õigus. Toimetusel on õigus seda küsida ja kontrollida.