MedImmune laiendas teadus- ja arendustegevust uuringukeskuse
loomisega Cambridge’i

Maailma juhtivale ravimifirmale AstraZeneca
kuuluv biotehnoloogia ettevõte MedImmune avas reedel, 16. oktoobril uue teadus-
ja arenduskeskuse Suurbritannias Cambridges.

1982. a Nobeli keemiapreemia laureaadi järgi nime saanud Aaron Klug Building lisab Granta Park kompleksis MedImmune’i kasvavale teadlaste personalile katselaboratooriumide ruumi. Granta Park on MedImmune’i põhiline teadus- ja arenduskeskus. Tipptehnoloogiline 28 000 m2 suurune uuringukeskus võimaldab MedImmune’il märgatavalt suurendada arendatavate ravimite arvu.

Käesoleval laienemisel on oluline roll MedImmune’i arengustrateegial. Peale AstraZenecaga liitumist 2007. juunis ühines MedImmune Cambridges paikneva antikehade tehnoloogia üksusega ning tõhustas koostööd ka AstraZeneca teistes üksustes käimasolevate bioloogiliste uuringuprojektidega. AstraZeneca globaalse biotehnoloogia üksusena aitab MedImmune saavutada AstraZeneca strateegilist eesmärki, milleks on alates 2013. aastast välja töötada iga-aastaselt keskmiselt üks uus bioloogiline toode.

Keskuse juhataja ja teadusalase asepresidendi Jane Osbourni sõnul omab MedImmune maailma ühte suurimat ja mitmekülgseimat tootearendust nii biotehnoloogia- kui ravimifirmade seas. “Me soovime maksimaalselt oma uute ja paremate ravimite tootmise potentsiaali ära kasutada, mistõttu on adekvaatsete ruumide ja ressursside olemasolu teadus- ja arendustegevuses oluline prioriteet”, lisas Osbourn.

Uue keskuse pidulikul avamisel esitleti mälestusplaati, millelt tõstis katte austatud külaline, Sir Aaron Klug.

Aaron Klug Building moodustab osa MedImmune’i laienemisest Euroopas ning on jätkuks uuendatud tootmiskeskuse avamisele Hollandis Nijmegenis.

Lisainformatsioon:

www.medimmune.com

Lisa kommentaar

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

JÄLGI MEDITSIINIUUDISEID SOTSIAALMEEDIAS:

RSS

Küsitlus

Valdkonna tööpakkumised

Meditsiini­uudised

12. veebruar 2019

Laadi PDF

Meditsiin Fookuses

veebruar 2019

Laadi PDF

Tervise­uudised

veebruar 2019

Laadi PDF

Meditsiiniuudiseid ja mu.ee saavad tellida vaid need isikud, kellel on kehtiv retseptikirjutamise õigus. Toimetusel on õigus seda küsida ja kontrollida.