Autor: Katre Pilvinski • 19. november 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tallinna südames avati uus LPG-stuudio Lacrima

Tallinnas avas uksed unikaalset LPG süsteemi kasutav keha- ja näohooldusi pakkuv stuudio Lacrima, mis pakub klientidele juba üle 20 aasta maailmas laineid löönud tehnoloogia abil esteetilist näo- ja kehahooldust, sealhulgas efektiivset tselluliidi- ning lipomassaaži.

Stuudio asutaja ning kaasomaniku Riina Vahtriku sõnul on LPG meetod väga mitmekülgne ja võimaldab regulaarse kasutamise puhul parandada ja täiustada kehakontuure ning trimmida nägu ilma kirurgilise sekkumiseta. „LPG aparaadi abil teostatav hooldus oskab aja mõju näole ja kehale aeglustada, peatada ja isegi tagasi pöörata. See sobib ka inimestele, kellel on hoolimata regulaarsetest treeningutest ja tervislikust toiduvalikust siiski probleeme kindlatesse kehapiirkondadesse tekkinud rasvapadjanditega ning keda vaatamata heale füüsilisele vormile häirib tselluliit naha all,“ ütles Vahtrik.

Müstilised tähed LPG tulevad meetodi leiutaja, prantslase Luis Paul Guitay nimest ja meetodit kasutati esmalt meditsiinis armiravis, eelkõige põletusarmide ravis. Tänaseks on seda tehnoloogiat kasutatud ja arendatud üle kahekümne aasta, LPGd kasutavad paljud tuntud muusikadiivad ja Hollywoodi staarid, sealhulgas Madonna ja Angelina Jolie, unikaalset meetodit kasutavad sportliku vormi toetamiseks ja füsioterapeutilisel eesmärgil ka paljud tuntud jalgpallurid.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099