Eesti Logopeedide Ühingu eestvedamisel rahvusvaheline täiendkoolitus

4. –5. august 2011 toimub Eesti Logopeedide Ühingu
eestvedamisel rahvusvaheline täiendkoolitus "Logopeedia ja füsioteraapia
akuutravis. Tähelepanu trahheostomeeritud patsientidel."

Täpsemalt keskendub rahvusvaheline täiendkoolitus logopeedide ja füsioterapeutide tööle akuut- ja intensiivravi osakondades. Lisaks antakse üldisem ülevaade Austraalia ja Eesti olukorrast neis valdkondades ja tutvustatakse füsioterapeutide ja logopeedi tööd trahheostomeeritud patsientide puhul.

„Sellesarnast täiendkoolitust ei ole Eestis varem kunagi loetud ja oma kogemusele toetudes leian, et see on lausa hädavajalik selle valdkonna spetsialistidele,“ sõnas ürituse eestvedaja, logopeed Anna-Liisa Sutt (Senior Speech Pathologist, GCHSD, Austraalia).

Rahvusvaheline täiendkoolitus toimub Ida-Tallinna Keskhaigla Magdaleena üksuses. Lisaks logopeed Anna-Liisa Sutt ´ile viivad koolitust läbi ka Austraalia omaala eksperdid: Liza Bergström (Senior Speech Pathologist, GCHSD, Australia), Penny Stabler (Senior Speech Pathologist, GCHSD, Australia) ja Foster Antony (Senior Physiotherapist, GCHSD, Australia).

Lisainformatsioon Eesti Logopeedide Ühingu kodulehelt.

Info ja kontakt:
Kristiina Vares
Infokorralduse spetsialist
Ida-Tallinna Keskhaigla
50 17 657
kristiina.vares@itk.ee


Lisa kommentaar

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

JÄLGI MEDITSIINIUUDISEID SOTSIAALMEEDIAS:

RSS

Küsitlus

Valdkonna tööpakkumised

Meditsiini­uudised

12. veebruar 2019

Laadi PDF

Meditsiin Fookuses

veebruar 2019

Laadi PDF

Tervise­uudised

veebruar 2019

Laadi PDF

Meditsiiniuudiseid ja mu.ee saavad tellida vaid need isikud, kellel on kehtiv retseptikirjutamise õigus. Toimetusel on õigus seda küsida ja kontrollida.