ITK ämmaemandatel olid pühad kiire tööaeg

Aasta viimane kuu kulges Ida-Tallinna Keskhaigla sünnitusmajas tegusas meeleolus. Ämmaemandatel tuli vastu võtta 278 sünnitust, millest sündis 288 last. Poisse oli vastsündinute seas 137 ja tüdrukuid 151. Kaksikuid sündis 10 paari.

„Pühadeaeg oli ämmaemandatel kiire tööaeg. Jõululaupäeval nägi ilmavalgust 13 beebit, ühed vanemad said koju viia koguni kaks last, poisi ja tüdruku,” lausus Ida-Tallinna Keskhaigla naistekliiniku sünnitusosakonna ämmaemandusjuht Grethel Tarmas.

„31. detsembril ehk aasta viimasel päeval sündis 11 last, neist 6 olid tüdrukud ja 5 poisid. Selle aasta esimene laps, tüdruk, sündis öösel kell 3.27. Ka aastanumbri vahetumine ei andnud ämmaemandatele mahti hinge tõmmata - aasta esimesel päeval nägi ilmavalgust 8 beebit, kellest 5 olid tüdrukud ja 3 poisid,“ märkis Tarmas.

 

Lisa kommentaar

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

JÄLGI MEDITSIINIUUDISEID SOTSIAALMEEDIAS:

RSS

Küsitlus

Valdkonna tööpakkumised

Meditsiini­uudised

12. veebruar 2019

Laadi PDF

Meditsiin Fookuses

veebruar 2019

Laadi PDF

Tervise­uudised

veebruar 2019

Laadi PDF

Meditsiiniuudiseid ja mu.ee saavad tellida vaid need isikud, kellel on kehtiv retseptikirjutamise õigus. Toimetusel on õigus seda küsida ja kontrollida.