Esimene võrgustumine keskhaiglaga: Narva haigla

Narva haigla.
Narva haigla.

Töö- ja terviseminister Jevgeni Ossinovski lubab Narva haiglale miljon eurot, kui viimane võrgustub Ida-Viru keskhaiglaga. Tegemist on esimese korraga, kus võrgustutakse keskhaiglaga, mitte piirkondlikuga.

Teatavasti on senised võrgustumused toimunud piirkondlike haiglatega, nagu kliinikum või regionaalhaigla.

Minister Ossinovski pöördus aga vastava kirjaga Narva haigla juhtkonna poole veebruari keskel. Probleem on tema sõnul selles, et haigla arstid on küllaltki eakad ja noori arste pole viimastel aastatel sinna tööle jõudnud.

Et tagada haiglas kvaliteetne arstiabi ka edaspidi, on Ossinovski kinnitusel vaja oluliselt tihendada koostööd nii kõrgema etapi haiglaga kui ka perearstitasandiga. Seni on see koostöö ministri hinnangul ebapiisav. Sotsiaalministeeriumi delegatsioon külastas Narva haiglat aasta alguses.

Siin on ministri kiri

 

Lisa kommentaar

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

JÄLGI MEDITSIINIUUDISEID SOTSIAALMEEDIAS:

RSS

Seotud lood

Küsitlus

Valdkonna tööpakkumised

Meditsiini­uudised

26. märts 2019

Laadi PDF

Meditsiin Fookuses

veebruar 2019

Laadi PDF

Tervise­uudised

veebruar 2019

Laadi PDF

Meditsiiniuudiseid ja mu.ee saavad tellida vaid need isikud, kellel on kehtiv retseptikirjutamise õigus. Toimetusel on õigus seda küsida ja kontrollida.