Naistearst Dmytro Kovalenko sai tööpraktika Pelgulinna sünnitusmajas

Enne Hiiumaal tööleasumist koolitus Ukrainast pärit arst kuu aega Pelgulinnas., kus ta sai hästi hakkama ning jättis endast positiivse mulje.

"Doktor Dmytro Kovalenko viibis tööpraktikal Lääne-Tallinna Keskhaigla naistekliinikus perioodil 9.november - 15.detsember 2015," kinnitas Lääne-Tallinna Keskhaigla kommunikatsioonispetsialist Liisa Suba. Tema sõnul töötas doktor Kovalenko peamiselt sünnitusosakonnas, lisaks praktiseeris ta raseduskeskuses ja naistekliiniku vastuvõtutoas. Naistearst osales normaalse ja patoloogilise sünnituse juhtimisel, keisrilõigete teostamisel ja günekoloogilistel lõikustel. "Naistekliiniku kolleegidele jättis Ukrainast tulnud arst sümpaatse mulje ja sai kõigi tööülesannetega hästi hakkama," rääkis Suba.

Lääne-Tallinna Keskhaiglas on võõrsilt tulnud arste ja õdesid olnud üksikuid. "Viimaste aastate jooksul on meie haiglas praktikal olnud või töötanud üks võõrsilt tulnud praktikant õendusalal ning paar arsti," rääkis Suba, kelle sõnul on vahel raske vahet teha, kes on võõrsilt tulnud arst ja kes mitte. "Näiteks töötab meil arst, kes on pärit Venemaalt ja hariduse omandanud seal, aga kes on abiellumise kaudu saanud enne tööle asumist Eesti kodakondsuse," ütles Suba.

Lisa kommentaar

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

JÄLGI MEDITSIINIUUDISEID SOTSIAALMEEDIAS:

RSS

Seotud lood

Küsitlus

Valdkonna tööpakkumised

Meditsiini­uudised

12. veebruar 2019

Laadi PDF

Meditsiin Fookuses

veebruar 2019

Laadi PDF

Tervise­uudised

veebruar 2019

Laadi PDF

Meditsiiniuudiseid ja mu.ee saavad tellida vaid need isikud, kellel on kehtiv retseptikirjutamise õigus. Toimetusel on õigus seda küsida ja kontrollida.