Hendrikson: Mida loodetakse saavutada?

Kai Hendrikson
Kai Hendrikson

Küsimusele, kas ühendameti loomine on mõistlik plaan, vastas Sanofi Aventis Eesti OÜ juht Kai Hendrikson.

Hendrikson: "Kõik algab küsimusest, mida loodetakse seeläbi saavutada? Rahalist kokkuhoidu? Vaevalt. Paremat töökorraldust? Võib-olla. Bürokraatia vähenemist? Ei usu, kogemus suurfirmas töötades näitab, et mida suuremaks ja paremini organiseeritumaks kasvab institutsioon, seda enam kasvab ka bürokraatia. Selliste suurte projektide läbiviimisele peab eelnema väga põhjalik analüüs, järelduste tegemine on juba projekti omaniku pärusmaa. Oma töös olen kõige rohkem kokku puutunud Ravimiametiga ja vähem teistega, seega võin ainult spekuleerida, et kui tänasel päeval tegutseb Ravimiamet hästi ja üha efektiivsemalt ning kui ühinemisega kaasneb teatud oskuste ja teadmiste ülekanne ka teistele institutsioonidele, siis võiks see ju positiivne olla."

Lisa kommentaar

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

JÄLGI MEDITSIINIUUDISEID SOTSIAALMEEDIAS:

RSS

Seotud lood

Küsitlus

Valdkonna tööpakkumised

Meditsiini­uudised

12. veebruar 2019

Laadi PDF

Meditsiin Fookuses

veebruar 2019

Laadi PDF

Tervise­uudised

veebruar 2019

Laadi PDF

Meditsiiniuudiseid ja mu.ee saavad tellida vaid need isikud, kellel on kehtiv retseptikirjutamise õigus. Toimetusel on õigus seda küsida ja kontrollida.