Kuido Nõmm kutsub "padjasõdalasi" hoiatusstreigis osalema

On jäänud täpselt nädal- järgmisel teisipäeval toimub hoiatusstreik! Selle streigiga peame me riigis raha jagamise otsustajatele näitama, et meil on tõsi taga - tervishoid vajab raha jurude, sest tervis on kallis, kirjutab "Padjaga tööle" aktsiooni eestvedaja Kuido Nõmm Facebookis.

"Padjaga tööle aktsiooniga tulime me väga hästi toime - me olime "suurel ekraanil", meid kajastati, me viisime oma sõnumi kohale. Aga see sõnum ei jõudnud kõigile kohale - rahandusminister Sven Sester ja peaminister Taavi Rõivas on jätkuvalt seisukohal, et tervishoiule peab jätkuma sellest ca 6%st SKPst. Kuigi selle vähesust on neile tõestanud nii eksperdid Eestist (Praxis) kui väljastpoolt (maailmapanga analüüs). Riik tahab võtta suunda tasulisele meditsiinile, kuna raha ei olevat. See ei ole õige! See vähendaks oluliselt vähemkindlustatud inimeste ravivõimalusi ja kaugeneks meie riigis seni hästi töötanud solidaarsusprintsiibist.

Mida teha?
1. Võta osa hoiatusstreigist 20.09.2016 kl 9.00-10.00!
2. Igas haiglas/tervishoiuasutuses on oma Arstide Liidu/õdede A/Ü -de esindajad (kui ei ole, siis hakka selleks!)- nemad annavad teada kus toimub kell 9.00 kogunemine
3. Arstide-õdede ametiühingud on sellesse streigitundi planeerinud ka harivat meelelahutust nii meile kui patsientidele. Korraldame üheskoos odava tulevikuhaigla raviprotseduure - mis ja kuidas, sellest juba varsti!
4. Mis on streigist osavõtu järel tähtsuselt järgmine - pildista, filmi ning JAGA SEDA oma FB, Instagrami, Twitteri, VK, Google+ jne lehel. Seekord kasutame märksõna #tervisonkallis Lisage ka kindlasti juurde kus tervishoiuasutuses on pilt/video tehtud."

Loe üleskutset täismahus siit.

Lisa kommentaar

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

JÄLGI MEDITSIINIUUDISEID SOTSIAALMEEDIAS:

RSS

Seotud lood

Küsitlus

Valdkonna tööpakkumised

Meditsiini­uudised

12. veebruar 2019

Laadi PDF

Meditsiin Fookuses

veebruar 2019

Laadi PDF

Tervise­uudised

veebruar 2019

Laadi PDF

Meditsiiniuudiseid ja mu.ee saavad tellida vaid need isikud, kellel on kehtiv retseptikirjutamise õigus. Toimetusel on õigus seda küsida ja kontrollida.