Danilov: noori arste meelitavad väljakutsed

TÜ Kliinikumi juhatuse liige Hannes Danilov.
TÜ Kliinikumi juhatuse liige Hannes Danilov.

Arstitudengite seas populaarseimaks tööandjaks valitud Tartu Ülikooli kliinikumi juhatuse liikme Hannes Danilovi sõnul tõmbavad noori sinna tööle just väga suured väljakutsed.

Ta jätkas, et Tartu Ülikooli kliinikum, Põhja-Eesti Regionaalhaigla ja Ida-Tallinna keskhaigla ongi kolm keskust, kus on keeruliseimad ravijuhud ja kallimad tehnoloogilised võimalused, ütles Hannes Danilov Äripäevas atraktiivseimate tööandjate esikolmikule viidates.

Ka juhendajate ja patsientide mõistev suhtumine praktikantidesse on Danilovi sõnul ülikooli kliinikumi trumbiks. "Selliseid probleeme, et inimesed ei tahaks, et tudeng või resident neid läbi vaatab, ei ole. Mul endalgi on selline juhus olnud – oli vaja kuus protseduuri teha. Alguses ehmatas ära, aga pärast mõtlesin, et enam-vähem," muheles ta.

Danilov soovitas ka vähem kritiseerida. "Me küll ütleme, et meil on jube paks nahk aga ei ole. Kõik läheb sisse, kõik peetakse meeles. Tuleb katsuda inimlikult asju ajada," möönis ta, tuues oluliste verstapostidena veel välja juhtimise läbipaistvuse ja argumenteerituse ning võrdse kohtlemise printsiibi.

Lisaks TÜK-ile, PERH-ile ja ITK-le pääsesid meditsiiniala atraktiivseima tööandja TOPi veel AS Medicum (4.), SA Tallinna Lastehaigla (5.), AS Kliinik Elite (6.), AS Fertilitas Erahaigla (7.), AS Medex Erakliinik (8.), Tervise Arengu Instituut (9.) ja Lääne-Tallinna Keskhaigla AS (10.).

Sel nädalal, 11. septembril tutvustas tööandja brändingu agentuur Instar koos personalijuhtimise ühinguga PARE kõrg- ja kutsekoolide õpilaste tööootuste uuringu tulemusi ja tunnustas Eesti 2017. aasta atraktiivsemaid tööandjaid.

Lisa kommentaar

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

JÄLGI MEDITSIINIUUDISEID SOTSIAALMEEDIAS:

RSS

Seotud lood

Küsitlus

Valdkonna tööpakkumised

Meditsiini­uudised

12. märts 2019

Laadi PDF

Meditsiin Fookuses

veebruar 2019

Laadi PDF

Tervise­uudised

veebruar 2019

Laadi PDF

Meditsiiniuudiseid ja mu.ee saavad tellida vaid need isikud, kellel on kehtiv retseptikirjutamise õigus. Toimetusel on õigus seda küsida ja kontrollida.