Medical Pharmacy annab raha tagasi

AS Medical Pharmacy Group kuulutas välja B-aktsiate avaliku pakkumise 2. agustil.
AS Medical Pharmacy Group kuulutas välja B-aktsiate avaliku pakkumise 2....

Tartu vitamiinitootja, Meravita kaubamärki kasutav Medical Pharmacy on börsile tulekust rääkinud pikalt. Novembris pidi aset leidma debüüt alternatiivbörsil, millele Nasdaqi turujärelevalve nüüd esialgu vee peale tõmbas.

Medical Pharmacy nõukogu esimehe Swen Uusjärve sõnul tuli neljapäevaõhtune otsus ootamatult. „Nüüd teeme ametliku pressiteate, lõpetame avaliku pakkumise ja tagastame raha investoritele,“ teatas Uusjärv, kes pidas tõenäoliseks, et börsi otsus kaevatakse edasi sealsesse vahekohtusse.

Tuleviku suhtes oli Uusjärv aga optimistlik: “Börsile minek tuleb, selles pole küsimustki,“ vastas ta Medical Pharmacy edasiste plaanide kohta. Ta lisas, et avalikkuse huvi ettevõtte vastu on väga suur ja kohtumised investoritega käivad. Kuigi Uusjärv numbreid ei nimetanud, osutus tema sõnul augustis alanud märkimisprotsess ettevõtte jaoks „edukaks“.

Uusjärv pidas tõenäoliseks, et avaliku pakkumise asemel tehakse nüüd investoritele suunatud pakkumine. „Kahju on sellest, et me ei saa oma investoritele pakkuda seda likviidsust, mida pakub börs,“ nentis Uusjärv. Ta väljendas nördimust selle üle, et börs oma otsuse nii hilja tegi: tema sõnul tuli otsus ootamatult, kaks kuud oli märkimine käinud ja nüüd tuleb raha investoritele tagasi maksta.

Lisa kommentaar

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

JÄLGI MEDITSIINIUUDISEID SOTSIAALMEEDIAS:

RSS

Seotud lood

Küsitlus

Valdkonna tööpakkumised

Meditsiini­uudised

12. veebruar 2019

Laadi PDF

Meditsiin Fookuses

veebruar 2019

Laadi PDF

Tervise­uudised

veebruar 2019

Laadi PDF

Meditsiiniuudiseid ja mu.ee saavad tellida vaid need isikud, kellel on kehtiv retseptikirjutamise õigus. Toimetusel on õigus seda küsida ja kontrollida.