Haigekassa ja maailmapank peavad ühist konverentsi

Rain Laane
Rain Laane

Eesti Haigekassa ja Maailmapank korraldavad täna ja homme koostöös konverentsi, kus tutvustatakse esimest korda raportit “Payment Systems Review”, mis annab ülevaate strateegilise ostmise arendamisest Eestis.

Eesti Haigekassa juhatuse esimees Rain Laane märkis konverentsi avades, et üks kõik kui targad me arvame end olevat, väljaspool meie riiki on ka tarku inimesi. Seetõttu on tal hea meel juba aastast 2013 väldanud koostöö üle maailmapangaga.


Konverentsil tutvustatakse esimest korda raportit “Payment Systems Review”, mis annab ülevaate strateegilise ostmise arendamisest Eestis. Samuti antakse esmakordselt ülevaade Maailmapanga, Harvardi ülikooli teaduri ning Eesti perearstidega koostöös läbi viidud pilootprojekti tulemustest.

Konverentsi saab vaadata otseülekandes ERR portaalist.

Lisa kommentaar

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

JÄLGI MEDITSIINIUUDISEID SOTSIAALMEEDIAS:

RSS

Seotud lood

Küsitlus

Valdkonna tööpakkumised

Meditsiini­uudised

26. märts 2019

Laadi PDF

Meditsiin Fookuses

veebruar 2019

Laadi PDF

Tervise­uudised

veebruar 2019

Laadi PDF

Meditsiiniuudiseid ja mu.ee saavad tellida vaid need isikud, kellel on kehtiv retseptikirjutamise õigus. Toimetusel on õigus seda küsida ja kontrollida.