Nova Vita tunnetab välispatsientide huvi kasvu

Viljatusravikliiniku Nova Vita Kliiniku juhataja Karin Rosensteini sõnul on välispatsiendid hakanud tundma nende teenuste vastu üha suuremat huvi.

“Nova Vita peamised kliendid on kohalikud Eesti Haigekassa poolt kindlustatud patsiendid ja erapatsiendid, kuid oleme täheldanud ka välispatsientide üha suuremat huvi meie teenuste vastu,” kinnitas Karin Rosenstein.

Siiani on moodustanud välispatsiendid ligi 10% kõikidest patsientidest, kuid eeldatavasti see arv lähiaastatel suureneb, prognosis kliiniku juhataja. Peamised riigid, kust välispatsiente Nova Vita kliinikusse tuleb on Soome, Rootsi, Norra, aga on tuldud näiteks ka Inglismaalt, Venemaalt, Poolast ja paljudest teistest riikidest.

“Kõige parem reklaam on kindlasti patsientide positiivne tagasiside ja hea teenuse soovitamine oma tuttavatele koduriigis. Soome patsientide usaldusele aitab kindlasti kaasa Nova Vita Kliiniku tihe koostöö Soomes tegutsevate partnerkliinikutega,” rääkis Karin Rosenstein.

Nova Vita kuulub ka Connected Health ja Medicine Estonia klastritesse, mille kaudu panustatakse ühisturundusse.

 

Lisa kommentaar

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

JÄLGI MEDITSIINIUUDISEID SOTSIAALMEEDIAS:

RSS

Seotud lood

Küsitlus

Valdkonna tööpakkumised

Meditsiini­uudised

12. veebruar 2019

Laadi PDF

Meditsiin Fookuses

veebruar 2019

Laadi PDF

Tervise­uudised

veebruar 2019

Laadi PDF

Meditsiiniuudiseid ja mu.ee saavad tellida vaid need isikud, kellel on kehtiv retseptikirjutamise õigus. Toimetusel on õigus seda küsida ja kontrollida.