PERHi ette kerkib erameditsiinikeskus

Põhja-Eesti Regionaalhaigla ette ja kahekordse paekivist hoone kõrvale (seal asub näiteks Diabeedikeskus, Logopeediakeskus, Vagodent jne) kerkib viiekordne tervisekeskus, mis reklaamib end kui Eesti kaasaegseimat erameditsiinikeskust.

Tervisekeskust hakkavad ehitama Baltek Arenduse OÜ nime all omal ajal hulgifirma Smarten asutanud Indrek Prants ja Sven Mansberg

Baltek Arendus OÜ juhataja Laur Kivistiku sõnul kuulub neile ka kahekordne meditsiiniteenustele orienteeritud hoone, mis tegutseb edukalt juba alates 1990ndate algusest. "Ehk sealt tekkis idee teha kinnistule veel samalaadne hoone, mida toetab ka PERHi vahetu naabrus," rääkis Kivistik.

Tervisekeskuse ehitus algab selle aasta esimeses kvartalis ja maja peaks valmis olema aasta lõpuks. Hoonesse on planeeritud 2172 ruutmeetrit pinda, mis jaguneb 50 üüripinnaks. Kivistiku sõnul on meedikute huvi olnud normaalne, kuid alati võiks rohkem huvilisi olla, mistõttu on nad ka reklaamikampaania käivitanud.

Küsimusele, palju selliseid keskusi võiks veel Tallinna mahtuda vastas Kivistik nii: "Ei oska öelda, kuid ega väga palju enam ei mahu – pole piisavalt üürnikke või eelkõige suuremaid ankurüürnikke."

Lisa kommentaar

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

JÄLGI MEDITSIINIUUDISEID SOTSIAALMEEDIAS:

RSS

Seotud lood

Küsitlus

Valdkonna tööpakkumised

Meditsiini­uudised

12. veebruar 2019

Laadi PDF

Meditsiin Fookuses

veebruar 2019

Laadi PDF

Tervise­uudised

veebruar 2019

Laadi PDF

Meditsiiniuudiseid ja mu.ee saavad tellida vaid need isikud, kellel on kehtiv retseptikirjutamise õigus. Toimetusel on õigus seda küsida ja kontrollida.