LTKH alustas hoolduskliinikus sisemenetlust

Kliiniku juht Mark Levin ja õendusjuht Mare Leppik
2012 juunis: avati Lääne-Tallinna Keskhaigla hooldusravikliiniku I etapp ja...

Seoses hooldusravikliiniku juhtidele esitatud pistise võtmise kahtlustusega on Lääne-Tallinna Keskhaigla alustanud sisemenetlust.

"Menetluse käigus vaadatakse ükshaaval läbi hooldusravikliinikus viibivate patsientide statsionaarse õendusabi vajadus ning lähtuvalt sellest tehakse otsused patsientide ravile jäämise kohta," kinnitas Lääne-Tallinna Keskhaigla (LTKH) esindaja Liisa Suba

"Samuti on haigla tegemas muudatusi kliiniku töökorralduses ning varasemast veelgi enam pööratakse tähelepanu ravitöö põhjalikule dokumenteerimisele, saatekirjade nõuetele vastavusele ja erinevate spetsialistide – arstid, õed, sotsiaaltöötajad – koostööle," sõnas keskhaigla esindaja ning lisas, et väga olulisel kohal on ka haiglasiseste auditite regulaarne läbiviimine.

Süüdistatavad hooldusravikliiniku juhataja Mark Levin ja õendusjuht Mare Leppik lahkusid läinud teisipäeval töölt omal soovil.

Levini kohuseid kliinikujuhi ametis täidab ajutiselt haigla juht Imbi Moks, kes viibib sel nädalal eelnevalt planeeritud osalisel põhipuhkusel. Moksi puhkuse ajal asendab teda nii hooldusravikliiniku juhi kohustes kui ka teistes kohustes Lääne-Tallinna Keskhaigla juhatuse liige õendusjuht Aivi Kabur.

Lisa kommentaar

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

JÄLGI MEDITSIINIUUDISEID SOTSIAALMEEDIAS:

RSS

Seotud lood

Küsitlus

Valdkonna tööpakkumised

Meditsiini­uudised

12. märts 2019

Laadi PDF

Meditsiin Fookuses

veebruar 2019

Laadi PDF

Tervise­uudised

veebruar 2019

Laadi PDF

Meditsiiniuudiseid ja mu.ee saavad tellida vaid need isikud, kellel on kehtiv retseptikirjutamise õigus. Toimetusel on õigus seda küsida ja kontrollida.