Ortopeedia Arstid maksab 100 000 dividendideks

Pilt Ortopeedia Arstid Facebooki lehelt.
Pilt Ortopeedia Arstid Facebooki lehelt.

Erakliiniku Ortopeedia Arstid 5 omanikku jagavad tänavu dividendideks 100 000 eurot, kasum oleks lubanud suurematki dividendi maksta.

2005. aastal loodud Tallinnas Paldiski mnt 68A asuva erakliiniku omanikud on võrdse pisut üle 21%lise osalusega Madis Rahu, Armin Heiman, Karl-Andres Kants, Mihkel Mardna ja 15%lise osalusega Tauno Kalvet.

Aasta varem maksti dividende 119 000 eurot.

Ortopeedia Arstid käive oli mullu 2,5 mln eurot ja puhaskasum 274 428 eurot.  2018. aastal on ettevõttel plaanis jätkata oma tegevust. Seoses Eesti Haigekassa hinnakirja tõusuga jätkub tegevus- ja lepingumaht pisut suuremas mahus kui aastal 2017. Ettevõte jätkab tegevust tervishoiuteenuse ekspordi suunal, otsides aktiivselt teistest riikidest Eestisse tulevaid patsiente.

Majandusaasta algul oli ettevõtte palgal põhitöökohaga 15 töötajat ja osalise töökoormusega tööettevõtulepingutega veel 11 töötajat. Ettevõtte poolt majandusaasta jooksul arvestatud palgad moodustasid kokku 415 168 eurot. Ettevõtte nõukogu liikmetele täiendavat tasu ei makstud. Ettevõtte juhatuse liikmetele (neid on kaks, toim) maksti tasu summas 48 623 eurot. See on peaaegu poole vähem kui 2016. aastal.

Lisa kommentaar

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

JÄLGI MEDITSIINIUUDISEID SOTSIAALMEEDIAS:

RSS

Seotud lood

Küsitlus

Valdkonna tööpakkumised

Meditsiini­uudised

12. märts 2019

Laadi PDF

Meditsiin Fookuses

veebruar 2019

Laadi PDF

Tervise­uudised

veebruar 2019

Laadi PDF

Meditsiiniuudiseid ja mu.ee saavad tellida vaid need isikud, kellel on kehtiv retseptikirjutamise õigus. Toimetusel on õigus seda küsida ja kontrollida.