PERHi anestesioloogiakliinik saab uue juhi

1. septembrist alustab regionaalhaigla anestesioloogiakliiniku juhina tööd Sergei Kagalo.
1. septembrist alustab regionaalhaigla anestesioloogiakliiniku juhina tööd...

1. septembrist alustab regionaalhaigla anestesioloogiakliiniku juhina tööd Sergei Kagalo.

Regionaalhaigla ülemarsti Andrus Remmelgase hinnangul on Sergei Kagalo suure kogemusega anestesioloog ning omab pikaajalist juhtimiskogemust Regionaalhaiglas. Kagalo on ennast pidevalt täiendanud mitte ainult erialaliselt vaid ka juhtimise valdkonnas, nimelt lõpetas ta 2009. aastal organisatsioonikäitumise magistrantuuri Tallinna Ülikoolis.

Remmelgas lisab: „Dr Kagalo on väga sõbralik, aktiivne ja initsiatiivikas juht, kelle eestvedamisel on ellu viidud mitmed nii töökorralduslikud muudatused kui ka IT arendused. Ta on järgnevatel aastatel lubanud aktiivselt panustada kliiniku kõikide erialade arengusse ja heasse koostöösse teiste kliinikutega.“

Remmelgas tunnustab ühtlasi 2013. aastast anestesioloogiakliinikut juhtinud Valdo Toomet: „Dr Toome on olnud hea kliinikujuht ning loonud hästi toimiva meeskonna. Kliinik on olnud heades kätes ning suur tänu talle selle eest!“

Sergei Kagalo lõpetas Tartu Ülikooli arstiteaduskonna ravi erialal 1993. aastal ning läbis residentuuri anestesioloogia erialal. SA Põhja-Eesti Regionaalhaiglasse asus ta anestesioloogina tööle 1995. aastal. Aastast 2005 on ta täitnud anesteesiaosakonna juhataja ülesandeid ning 2007. aastast täidab ta samaaegselt ka operatsioonikeskuse juhataja töökohustusi.
Sergei Kagalo ütleb anestesioloogiakliiniku juhiks saamise puhul: „Kliinik on suur. Kliinik on tähtis. Kliinik on tugev ja kaasaegne. Tuleb säilitada kõik hea, mis siiani on saavutatud, viia loogilisele ja ratsionaalsele lõpule juba alustatud muudatused ja liikuda edasi,“ lisades: „Väga oluline on panustada personali, otsida ja värvata uusi arste residentuuri lõpetajate seast. Oleme selleks avatud kõigil kliinikus esindatud erialadel.“

Lisa kommentaar

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

JÄLGI MEDITSIINIUUDISEID SOTSIAALMEEDIAS:

RSS

Seotud lood

Küsitlus

Valdkonna tööpakkumised

Meditsiini­uudised

12. märts 2019

Laadi PDF

Meditsiin Fookuses

veebruar 2019

Laadi PDF

Tervise­uudised

veebruar 2019

Laadi PDF

Meditsiiniuudiseid ja mu.ee saavad tellida vaid need isikud, kellel on kehtiv retseptikirjutamise õigus. Toimetusel on õigus seda küsida ja kontrollida.